Gemeente Zwolle

Roijensingel/Groot Wezenland Datum uitgave: 06-06-2002
Onderwerp :Verkeer en vervoer
Asfalteringswerkzaamheden Burgemeester van Roijensingel / Groot Wezenland

Maandag 10 juni 2002 start de gemeente Zwolle met het asfalteren van de Burgemeester van Roijensingel en Groot Wezenland. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot vrijdag 14 juni aanstaande. Onvoorziene omstandigheden, zoals het weer, kunnen enige aanpassingen in de planning van de werkzaamheden vragen.

In totaal krijgen de Burgemeester van Roijensingel (vanaf de parkeerplaats) en de overgang op Groot Wezenland (tot aan de Assendorperstraat) een nieuwe asfaltlaag.

Gevolgen verkeer
Tijdens de werkzaamheden zijn de Burgemeester van Roijensingel (vanaf de parkeerplaats) en Groot Wezenland (gedeelte tussen Burgemeester van Roijensingel en Assendorperstraat) voor al het doorgaande autoverkeer afgesloten. Voor zorgdiensten en de lijn- en stadsbusdiensten is het gebied gedurende de werkzaamheden wel toegankelijk.

De panden aan Burgemeester van Roijensingel nummer 18 tot en met 24 zijn gedurende de asfalteringswerkzaamheden niet bereikbaar met de auto. Dit geldt ook voor de panden aan Groot Wezenland nummer 1 tot en met 16 en de Assendorperstraat nummer 2 tot en met 8.

De parkeerplaats aan de Burgemeester van Roijensingel blijft tijdens de werkzaamheden bereikbaar vanaf de Stationsweg. De Van Karnebeekstraat is toegankelijk via de Hertenstraat / Zuiderkerkstraat of via Van Nagellstraat / Zuiderkerkstraat.

Bron: Communicatie
Datum van 06-06-2002 tot 15-06-2002

Deel: ' Asfalteringswerk Van Roijensingel/Groot Wezenland, Zwolle '
Lees ook