Gemeente Hilversum

Persberichten Week 32

Asfaltreparaties kruispunt Oostereind/Soestdijkerstraatweg

Als het weer meewerkt, vervangt de gemeente direct na de bouwvakantie, op maandag 13 en dinsdag 14 augustus a.s., de oude, versleten asfaltlaag op het kruispunt Oostereind / Soestdijkerstraatweg en op het Oostereind zelf.

De gemeente verricht deze voor de doorstroming van het autoverkeer zeer essentiële kruising bewust in de vakantieperiode om de overlast te beperken.

Omleidingen

Op beide dagen is de kruising Soestdijkerstraatweg/Oostereind vrijwel volledig afgesloten. Alleen het autoverkeer van en naar Baarn kan langs de kruising worden geleid. Dat gebeurt vanaf de Oosterengweg via één weghelft en een wisselstoplicht op het Oostereinde.

De omleiding voor het autoverkeer op de buitenring van en naar de A27 loopt via de route Diependaalselaan, Utrechtseweg, Soestdijkerstraatweg en Van Riebeeckweg en andersom.

Bereikbaarheid bedrijven

Als gevolg van de werkzaamheden is het bedrijventerrein Arenapark-1 twee dagen alleen bereikbaar via de ingang van Arenapark-2 aan de Diependaalselaan.

De Arbodienst, de Nierdialyse- en Trombosedienst aan het Oostereind zijn alleen bereikbaar via de Oosterengweg of komend vanaf Baarn via de Soestdijkerstraatweg.

Surinamelaan en omgeving

Bewoners van de Surinamelaan en omgeving kunnen hun woning ook uitsluitend bereiken via de route Oosterengweg-Oostereind of via de Soestdijkerstraatweg komend vanaf Baarn.

De gemeente vraagt begrip voor de overlast die de werkzaamheden met zich meebrengt en hoopt deze tot een minimum te beperken.

Informatie

Voor informatie kunt u contact opnemen met de heer J.P. Oskam of de heer G. Merkestein, telefonisch bereikbaar op nummer 629 2439 of 629 2654.

Zoekwoorden:

Deel: ' Asfaltreparaties kruispunt in Hilversum '
Lees ook