Ashtoreth en Post Mortem live in De Werkplaats


De Werkplaats organiseert concerten waarbij de belevenis van muziek en klank hoog in het vaandel staat en biedt een intieme sfeer om in aanraking te komen de kwetsbaarheid van geluid.

Amersfoort, 20150926 -- Ashtoreth is een solo project van de Peter Verwimp, werkend en wonend in Antwerpen. Sinds 2010 werkt hij binnen dit muzikale project vanuit een sjamanistisch perspectief en creëert minimale meditatieve ambient drones met doorgaande gitaar - en zangpartijen. Binnen zijn muziek laat hij zich inspireren door tal van muzikale stijlen zoals doom, folk, metal, ambient, noise en experimentele muziek. Ieder concert is een unieke muzikale reis waarbij de luisteraar zich kan laten mee nemen naar nieuwe geluidslandschappen.

Post Mortem is eind jaren ’80 als een experimenteel noise project van Jan Kees Helms gestart en heeft talloze cassettes uitgebracht op diverse labels verspreid over de hele wereld. Het project stierf een stille dood in 1992. Een vijftal jaar geleden heeft hij dit project nieuw leven ingeblazen en gebruikt hij geluiden van de digitale en levende wereld in zijn composities gecombineerd met geluidsbronnen als een typemachine, tape-recorders, kinderspeelgoed en stem. De muziek verbindt verschillende werelden met elkaar, waardoor een nieuwe realiteit wordt gevormd.

Zaterdag 17 oktober om 20.30 uur (deur open om 20.00 uur)

Toegang: vrije donatie

De Werkplaats

Valkestraat 6

3811 KD Amersfoort.


Zoekwoorden:

Deel: ' Ashtoreth en Post Mortem live in De Werkplaats '


Lees ook