Asielhonden, -katten en -konijnen opnieuw aan het daten


Voorjaarskriebels bij DOA

Amsterdam, 20170321 -- Wederom gaan we op zoek naar echte liefde: op 2 april vindt de tweede aflevering van Undateable plaats. Met dit project wil DOA ook de buitenbeentjes onder z'n huisdieren aan liefde helpen.

Het was 14 februari, Valentijnsdag, toen Bobbie vol verwachting op haar date zat te wachten. De goede hond was op van de zenuwen. Bang als deze lieverd van nature is, liepen nieuwe baasjes namelijk niet echt de deur voor haar plat bij DOA. Maar nu had ze een heuse date. En het wonder geschiedde: Bobbie vond haar Romeo! En ze leefden nog lang en gelukkig...

Geïnspireerd op het BNN-programma
Of het aan de dag, de rode rozen of het kaarslicht lag dat het lukte, we zullen het nooit weten, maar we gaan het opnieuw proberen. Op zondagmiddag, 2 april om 13 uur  vindt bij Dierenopvang Amsterdam (DOA) de tweede aflevering van Undateable plaats, een datingevent speciaal voor een aantal van onze buitenbeentjes: honden, katten en konijnen met een klein (of soms iets groter) gebrek. Wie ooit een aflevering van The Undateables op BBC of BNN heeft gezien, weet: er is voldoende liefde voor iedereen. Ongeacht je uiterlijk, beperkingen of leeftijd. Daarom gunnen we dat gevoel ook onze minder fortuinlijke viervoeters.

Wie zijn de buitenbeentjes? 
Buitenbeentjes zijn honden, katten en konijnen met een klein of iets groter gebrek, waardoor ze lastiger te plaatsen zijn. In deze nieuwe aflevering van Undateable kun je kennis maken met Megan, een schuchtere, maar oh zo lieve hondedame en Mimi, een ingetogen black beauty van een kat. Maar ook met de konijnen Saartje en Chayenne, Saartje de kat, de honden Turbo, Zeus en Diana en de kattenduo's Dian+Bowien en Ana+Henk: allemaal op zoek naar de ware.

Wat houdt de actie in?
Alle honden, katten en konijnen worden in een facebookcampagne voorgesteld aan het grote publiek. (Undateable op facebook). Mocht je verknocht raken aan een van deze buitenbeentjes, vind je op facebook een link naar de website waar je een formulier kunt invullen. Dat bepaalt of de match wederzijds is. Als je tot de favorieten behoort, gaan onze harige vrienden met je whatsappen om je beter te leren kennen. En – met een beetje mazzel -  zit je dan 2 april tegenover je hartendief. 


Deel: ' Asielhonden, -katten en -konijnen opnieuw aan het daten '
Lees ook