Assen krijgt weer een 'muziekwinkel'


Joyah Music opent op 6 februari haar deuren in assen

Assen, 20160126 -- Op zaterdag 6 februari opent Joyah Music op feestelijke wijze haar deuren aan de Vaart ZZ 87 A in Assen Het wordt een echt allround muziekcentrum met een ruim aanbod van muzieklessen, muziekwinkel, verhuur van instrumenten en geluid, reparaties, muziektherapie, pianostemmen, en andere muziekactiviteiten. Hierbij valt te denken aan “ baby-dreumes-peutermuziek, bewegen op muziek, interactieve avonden voor muzikanten, jamsessies, huiskamerconcerten, koorlessen (van kind-volwassen) ontmoetingsavonden voor muzikanten en nog meer..

Vanuit de bestaande muziekschool nu dus ook een winkel voor instrumenten/reparaties en verhuur erbij…Hiervoor is Joyah Music partner geworden met Van der Glas uit Heerenveen. Daarnaast heeft Joyah Music een pianostemmer, gitaarreparateur en vioolbouwer/reparateur in huis… Dit alles in combinatie met de reparatie afdeling van Van der Glas, zorgt ervoor dat Joyah Music ook een zeer breed pakket reparaties aan instrumenten kan verzorgen en garant staat voor goede kwaliteit. Naast instrumenten van bekende maar ook exclusieve merken kunt u terecht voor accesoires en bladmuziek, waarin ook de christelijke bladmuziek zoals de opwekkingsbundels te verkrijgen zijn.  een greep uit de merken die o.a gevoerd zullen worden: Yamaha, Jupiter, Benson, Bach, Tromba, Ibanez, Alvarez, Stagg, Schlagwerk, Soho, Pearl, Majestic…en nog veel meer.  Het assortiment in de winkel zal gaandeweg verder worden uitgebreid als de vraag ernaar groeit en in de toekomst zal alles ook via de gelijknamige webshop online te bestellen zijn.

Eigenaren Rob en Kirsten Alting vertellen “Al jaren werkte Kirsten, naast haar reguliere baan als verzorgende, professioneel in de muziekwereld als Vocal coach, muzikant en gospelzangeres. Toen een aantal jaren geleden haar gezondheid haar in de steek liet en ze niet meer in de zorg mocht werken is ze in 2011 voor zichzelf begonnen. Ze volgde een masteropleiding in de EVT zangtechniek en startte de zangpraktijk Joyah Music. Ze wilde mensen de passie en emotie van en voor muziek zelf laten voelen. Het was de droom om uiteindelijk uit te groeien tot een allround muziekcentrum waarbij men van a-z terecht kan op muziekgebied, en wat tevens een ontmoetingsplek is waar mensen graag komen om gewoon muziek te maken. Haar man zei al gekscherend dat het pand van Anjo Jager fietsen wel geschikt zou zijn voor Joyah Music, toen Kirsten nog maar net begon met haar praktijk.  Dat bleek idd een vooruitziende blik te zijn. Nu een aantal jaren verder zitten ze jaren later dus toch in het pand waar ze ooit van droomden. Na een grote opknapbeurt is er een mooie winkel, met voldoende lesruimten gecreëerd, in het pand wat ooit dienst deed als showroom en werkplaats van fietsenhandel Anjo Jager.

De entree van de winkel is aan de kant van de Vaart.. maar daar is parkeren alleen voor vergunninghouders. Daarom is aan de achterkant van het pand ook een ingang gemaakt waar men op eigen terrein gratis kan parkeren. Dit is te bereiken via het Kerkhoflaan en Aubussonpad.

De vernieuwde website www.joyahmusic.nl is inmiddels online en geïnteresseerden uit de omgeving zijn van harte uitgenodigd voor de feestelijke opening op zaterdag 6 februari van 10.00 tot 17 uur. Vanaf die dag zal de winkel op vaste tijden geopend zijn en voor een deel op afspraak. De muziekschool is van maandag tot en met zaterdag geopend.


Deel: ' Assen krijgt weer een 'muziekwinkel' '


Lees ook