Ingezonden persbericht

Persbericht:

Atelierroute Oostzaanse kunstenaars 2010 op 11 en 12 september

Dit jaar hebben we voor de eerste keer naast de route-overzichtstentoonstelling ook een thema-expositie: Het Geheim! Iedereen weet wat het is, maar hoe ziet het eruit? Kom kijken wat onze kunstenaars van dit thema gemaakt hebben.

De atelierroute zelf is op 11 en 12 september, van 12.00 tot 18.00 uur.

De opening van de overzichtstentoonstelling vindt plaats op 10 september a.s. om 20.00 uur in het Gemeentehuis van Oostzaan (de Kunstgreep). De daarop volgende lezing wordt dit jaar verzorgd door Isabella de Jong, directeur van Kunstcentrum Zaanstad. Haar brede kennis van hetgeen zich afspeelt op de diverse podia van de beeldende kunst en haar grote enthousiasme staan borg voor een interessante en boeiende lezing, waarvoor wij u van harte uitnodigen.

Aan de atelierroute nemen dit jaar deel: Jan Kleijn (foto's), Seetha Kandhai-Orie (schilderijen), Willy Oosterhek (grafiek), Floor Steinz (tekeningen), Norma Lofowong(foto's), Simone Tuinenburg (beelden/schilderijen), Jelle Bakker (schilderijen), Tine Pauwels (keramiek/schilderijen/etsen), Jacqueline de Nijs (foto's), Okan Akin (marmer papier kunst/Ebru), Adri Oudejans (schilderijen), Simon Rieuwers (foto's), Ineke Kan (schilderijen), Wim Vaarson Morel (schilderijen) en Rob Riemersma (keramiek).

De folder met het overzicht van de route is verkrijgbaar in de hal van het Gemeentehuis, de Openbare bibliotheek, Het Houten Huys en het V.V.V. kantoor in Theatercafe "Try Out", allen te Oostzaan.

Deel: ' Atelierroute Oostzaanse kunstenaars 2010 op 11 en 12 september '


Lees ook