Attachmate Benelux

Attachmate: The Advantage of Information(TM)

Attachmate biedt dé oplossing voor HP-systemen

Attachmate enige leverancier voor centraal gestuurde toegang tot bedrijfsinformatie

Amsterdam/Brussel, 9 augustus 1999 - Attachmate, toonaangevend leverancier van host access-management- en e-business-oplossingen, brengt KEA! 700/98 voor HP 3000- en HP 9000-systemen op de Nederlandse en Belgische markt. KEA! 700/98 is de nieuwste toevoeging aan het connectivity-portfolio, is centraal te besturen en millennium-proof. Daarnaast is het product compatible met de Microsoft Windows Terminal Server, Citrix WinFrame en Citrix MetaFrame, waardoor de gebruikers de mogelijkheid wordt geboden access-oplossingen voor bedrijfsinformatie te implementeren met de meest efficiënte inzet van netwerkbronnen.

KEA! 700/98 sluit aan op andere client- en server-gebaseerde oplossingen van Attachmate,

e-Vantage en EXTRA!, door gespecialiseerde access naar HP-systemen. Hedendaagse organisaties worden gekenmerkt door complexiteit. Attachmate, als totaalleverancier van toegang tot bedrijfsinformatie, kan de ondersteunings- en managementissues tot een minimum reduceren. Elk connectivity-product van Attachmate kan centraal bestuurd worden, is millennium-proof en wordt wereldwijd ondersteund door één van de marktleiders op het gebied van technische ondersteuning.

Toegenomen productiviteit

KEA! 700/98 maakt volledig gebruik van de verbeteringen in Windows 98 en Windows NT 4.0. Werkbalken kunnen naar wens worden geconfigureerd en de emulatie-windows zijn volledig schaalbaar. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid hun werkruimte op maat te maken. Gebruikers kunnen eigen interfaces voor host-applicaties samenstellen. Aldus kunnen gebruikers de kenmerken definiëren die zij nodig hebben, bepalen welke applicaties vereist zijn en hoe data eruit moeten zien, zodat ze sneller en efficiënter kunnen werken.

Verder is de KEA! 700/98 millenium-proof, hebben meerdere gebruikers toegang tot bestanden en printers en kunnen ze eenvoudig het product installeren en weer verwijderen.

KEA! 700/98 werkt onder Windows 98, is te besturen vanaf een centraal besturingswerkstation en is geschikt voor de euro.

Over Attachmate

Attachmate versnelt de voorsprong van bedrijven door de toegang tot bedrijfsinformatie te vergroten. Attachmates e-Vantage-producten verbinden gebruikers aan mainframe-, AS/400-, VAX- en UNIX-systemen met centraal gestuurde Java-, ActiveX-, HTML- en Windows-clients of met e-business-applicaties. In 17 jaar heeft Attachmate wereldwijd voor 12 miljoen gebruikers businessproblemen opgelost. Met 80 kantoren in 30 landen biedt Attachmates infrastructuur wereldwijd producten, consultancy, ondersteuning en strategische partnerships.

In 1999 is Attachmate door Washington CEO Magazine uitgeroepen tot de beste grote onderneming om in Washington voor te werken. Voor meer informatie over Attachmates oplossingen kunt u contact opnemen met uw lokale Attachmate-kantoor, of bezoek onze website: https://www.attachmate.com

Voor meer persinformatie:

Attachmate Benelux
Lammers van Toorenburg PR

Inge Van Eycken, Marketing Manager Benelux Sietse Sinnema

Telefoon: 02/481 07 50 (B)
Charly Lammers van Toorenburg

Telefoon: 020 696 60 31(NL) Telefoon: + 31 (0)30 656 50 70

E-mail: marketb@attachmate.com E-mail: sietse@lvtpr.nl

marketnl@attachmate.com
charly@lvtpr.nl

Attachmate Sales Nederland Postbus 23295 1100 DT Amsterdam ZO tel.: 020/696 60 31 fax: 020/696 07 29 e-mail: marketnl@attachmate.com

©1999 Attachmate Corporation. All Rights Reserved. Legal Notices Privacy Policy

Deel: ' Attachmate biedt oplossing voor HP-systemen '
Lees ook