Attachmate Benelux

Attachmate: The Advantage of Information(TM)

Attachmate biedt wereldwijde ondersteuning

tijdens overgang naar het jaar 2000

Support Plan-klanten krijgen wereldwijd toegang tot technische specialisten

in het eerste weekend van 2000

Rotterdam/Brussel, 26 augustus 1999 - Attachmate, toonaangevend leverancier van host access-management- en e-business-oplossingen, gaat tijdens het eerste weekend van 2000 wereldwijd haar supportcentra openstellen voor klanten. Aanleiding is het feit dat veel technische-supportonderwerpen volgens Attachmate omgevingsgerelateerd zijn. Daardoor kan de overgang naar 2000 in complexe bedrijfsomgevingen leiden tot onvoorziene problemen, ook als uitgebreide netwerktesten hebben plaatsgevonden.

Tijdens het weekend van 1 en 2 januari 2000 zullen daarom alle supportcentra geopend zijn. Support Plan-klanten van Attachmate kunnen waar nodig direct ondersteuning krijgen, zodat zij toegang blijven houden tot hun bedrijfskritische systemen.

Om deze ondersteuning te kunnen bieden, zal Attachmate wereldwijd logistieke voorzieningen treffen. Alle supportcentra van Attachmate zullen tijdens het eerste weekend van januari 2000 overdag geopend zijn. Aan het eind van de dag zal elk supportcentrum de centra in andere tijdzones, die net openen, voorzien van alle noodzakelijke informatie. Door elkaar te informeren over opgetreden problemen en de oplossingen te coördineren, kunnen de technici van Attachmate anticiperend optreden bij klanten die gebruikmaken van Attachmates Support Plan. De ondersteuning op 1 en 2 januari 2000 is beschikbaar voor alle klanten die een Support Plan-overeenkomst sluiten of vernieuwen vóór 20 december 1999.

Millenniumbestendigheid

Een groot aantal producten van Attachmate is uitgebreid getest op millenniumbestendigheid, en Attachmate levert nu dan ook volledig millenniumbestendige versies. Tegelijkertijd wordt hard gewerkt aan het oplossen van eventuele productgerelateerde millenniumproblemen. Op de Web-site van Attachmate (www.attachmate.com/y2k) is een overzicht te vinden van definities en producten. Aangezien bedrijfssystemen veelal geïntegreerd zijn, is het mogelijk dat een probleem op één gebied consequenties heeft op andere gebieden, of zelfs in de gehele organisatie. Deze onderlinge afhankelijkheid maakt het opsporen van Jaar 2000-problemen tot een belangrijke uitdaging. Attachmate heeft uitgebreide interne tests uitgevoerd om er zeker van te zijn dat haar eigen systeem tijdens de jaarwisseling beschikbaar is.

Om bedrijven de zekerheid te bieden dat hun softwareproducten millenniumbestendig zijn, heeft Attachmate het Upgrade Maintenance Plan opgezet. Klanten kunnen via dit plan beschikken over de nieuwste millenniumbestendige softwareversies zodra deze beschikbaar zijn. Het risico van millenniumproblemen wordt daarmee tot een minimum beperkt en gebruikers van host access-producten kunnen er zeker van zijn dat zij beschikken over de meest up-to-date versies.

Support

Attachmate biedt al 17 jaar lang kwalitatief hoogwaardige ondersteuning van haar producten. Het SupportWare-plan voorziet in een grote variëteit van supportservices, waaronder help- deskondersteuning en hulp bij het ontwikkelen en support bij bedrijfskritische systemen. Het bedrijf beschikt over 220 specialisten die ondersteuning bieden in acht talen. Negentig procent van de ondersteuning vindt plaats zonder dat aanpassingen in code nodig zijn. Vijftig procent van de vragen wordt nog dezelfde dag afgehandeld. De gemiddelde wachttijd voor klanten die telefonisch ondersteuning zoeken, ligt op slechts twee minuten. Verder biedt Attachmate via het lidmaatschap van TSANet (Technical Support Alliance Network) multi-vendor-ondersteuning.

Attachmate Corporation

Via Attachmate kunnen bedrijven hun toegang tot bedrijfskritische informatie aanzienlijk vergroten. Attachmate is immers één van de tien grootste PC-softwareondernemingen en een toonaangevende leverancier van desktop- en servergebaseerde host access-managementoplossingen. De e-Vantage producten verbinden gebruikers van mainframe, AS/400, VAX en UNIX systemen met centraal gestuurde Java, ActiveX, HTML en Windows-clients of met e-business applicaties.

Wereldwijd heeft Attachmate in haar zeventienjarig bestaan al voor meer dan 12 miljoen gebruikers toegangsproblemen opgelost. Met 80 kantoren in 30 landen biedt Attachmates infrastructuur wereldwijd producten, consultancy, ondersteuning en strategische partnerships.

In 1999 is Attachmate door CEO Magazine uitgeroepen tot de beste grote onderneming om in Washington voor te werken.

Voor meer informatie over Attachmates oplossingen kan u contact opnemen met het Belgische kantoor of onze website bezoeken : http//www.attachmate.com

Deel: ' Attachmate biedt wereldwijde ondersteuning millennium '
Lees ook