P E R S B E R I C H T

Attractiepark Slagharen opent nieuw seizoen

Brandend water in Wild West Adventure

SLAGHAREN - Attractiepark Slagharen gaat de nieuwe eeuw op een spectaculaire manier in. Na twee jaar voorbereiding wordt met Pasen de nieuwste attractie in gebruik genomen: Wild West Adventure. Het is de grootste investering in de geschiedenis van het attractiepark.

Wie in een bootje van Wild West Adventure stapt, gaat terug in de tijd. Terug naar het woeste wilde westen. Natuurlijk worden een indianendorp en een prairie aangedaan. Maar achter elke hoek wacht een verrassing. Koppige ezels, groot wild en outlaws schijnen de oevers van de deels onontdekte rivier te bevolken. Brandend water en ijskoude watervallen zijn volgens de overleveringen ook waargenomen. Wild West Adventure is niet griezelig, maar wel avontuurlijk. Een attractie voor het hele gezin waarbij alle zintuigen worden aangesproken. Je kunt het wilde westen zien, horen, ruiken en voelen.

Het realiseren van deze spectaculaire en unieke indoorattractie is mogelijk door de inzet van een internationaal gezelschap. In de afgelopen maanden zijn (inter)nationale experts uit diverse vakgebieden in de weer geweest. De attractie is namelijk niet kant en klaar te koop, maar speciaal ontwikkeld met en voor Attractiepark Slagharen. Dat vertaalt zich niet alleen in de modernste technische snufjes, maar ook in het decor. Alleen de rotsen al zijn een kunststuk op zich.

Ondanks deze mega-klus, zal er dit seizoen in Slagharen nog een nieuwe attractie gerealiseerd worden: Westernvillage. Westernvillage is een logische uitbreiding op het bestaande Kid s Country. De oppervlakte van het overdekte speelparadijs voor kinderen is verdubbeld. Maar het nieuwe gedeelte is niet exclusief het domein voor kinderen. Waar kinderen genieten van een rit op mechanische paardjes, kunnen hun ouders genieten van een wandeling door Westernvillage en zich laten verrassen in de op elke meter andere omgeving van de westernstad.

Tel bij deze twee nieuwe attracties op dat ook Kid s Country opnieuw is ingericht en het is duidelijk dat Attractiepark Slagharen in deze nieuwe eeuw de lijn van andere jaren doortrekt. Ieder seizoen wordt het aanbod verbreed zodat Slagharen het meest complete attractiepark voor iedereen blijft, voor jong tot oud.

Attractiepark Slagharen is van vrijdag 7 april tot en met zondag 29 oktober
2000 dagelijks geopend van 10.00 tot 17.30 uur. De entreeprijs is f 29,50 per persoon.

Deel: ' Attractiepark Slagharen opent nieuw seizoen '
Lees ook