Ingezonden persbericht

Auditel biedt gratis online bereikbaarheidstest

MAARSSEN, 20020731 -- Vanaf 1 augustus kunnen bedrijven gratis hun telefonische bereikbaarheid testen. Op de website van Auditel is hiervoor een online testprogramma in gebruik genomen. Bezoekers vullen daar een multiple-choice vragenset in en afloop ontvangen zij direct de resultaten en verbeteringsadviezen. De test is gebaseerd op de analyse van een groot aantal praktijksituaties en is te vinden op https://bereikbaarheidstest.auditel.nl

De bereikbaarheid van het Nederlandse bedrijfsleven neemt al jaren af. In de vakantietijd is het doorgaans nog slechter gesteld. Dit komt doordat medewerkers hun on-bereikbaarheid niet goed regelen. Terwijl de middelen daarvoor toch volop aanwezig zijn.

Auditel heeft de test ontwikkeld om snel en eenvoudig inzicht in de bereikbaarheid te krijgen. Daarvoor zijn eerst alle bereikbaarheidsvraagstukken waaraan Auditel de laatste vier jaar een onderzoeks- of adviesbijdrage heeft geleverd, grondig geanalyseerd. Daaruit is vervolgens een vragenset geformuleerd, waarmee snel en effectief een oordeel wordt verkregen over de telefonische bereikbaarheid. Deze vragencombinatie vormt de basis van de test.

Na het invullen van de vijftien vragen ontvangt de bezoeker online een beoordeling, samen met adviezen voor verbetering van aanwezige knelpunten. Doordat de vragen allen multiple-choice zijn, kan de test binnen enkele minuten worden uitgevoerd. De test is direct bereikbaar onder https://bereikbaarheidstest.auditel.nl.

Zoekwoorden:

Deel: ' Auditel biedt online bereikbaarheidstest '
Lees ook