Augeo5TM: Augeo's nieuwe generatie PSA-oplossing
Nieuwe Java-gebaseerde oplossing gepresenteerd op User Conference in Genève

Nijkerk/Genève, 26 september 2001 - Augeo Software introduceert Augeo5TM , haar nieuwe, op Java gebaseerde Professional Services Automation-toepassing (PSA). Augeo5TM is de volgende stap in de ontwikkeling van Europa's meest gebruikte PSA-oplossing voor professionele servicesorganisaties (PSO's).

De nieuwe kenmerken
Voortbouwend op Augeo's staat van dienst op het gebied van PSA, biedt Augeo5TM nieuwe, krachtige toepassingen voor het beheer van projecten, resources en financiële data voor bedrijven in Augeo's doelmarkten: IT Consulting, IT-afdelingen en IT-productontwikkeling.

Augeo5TM levert managementinformatie door inzicht te geven in de totale projectportfolio en in de registratie van alle interne en externe processen van de organisatie. Het doel ervan is ondersteuning van het complete dienstverleningsproces of de uitvoering van een bestaande methodologie. De drie cruciale aspecten hierbij - tijd, mensen en budget - zijn zorgvuldig afgestemd, zodat een consistente en voorspelbare realisatie binnen het budget en de personeelsbezetting verzekerd is.

In vergelijking met Augeo's vorige PSA-toepassing, Intelligent Planner, biedt Augeo5TM meer dan 20 nieuwe en verbeterde features. Deze features hebben te maken met onder andere user interface, rapportage, projectbemensing, resource management, time management en kostenbeheer, financieel management, ondersteuning van bedrijfsprocessen en de inzet van mensen. Alle resource management features kunnen via een internet-browser worden gebruikt. Augeo5TM genereert waarschuwingen, is gebaseerd op één centrale dataopslag, maakt krachtig beveiligingsbeheer mogelijk, rapporteert over tijd én kosten, maakt contact- en klantenbeheer mogelijk, en verzekert tijdige en accurate financiële informatie.

Tijdens de ontwikkeling van Augeo5TM heeft Augeo zorgvuldig geluisterd naar opmerkingen en suggesties van haar klanten, en zorgvuldig gekeken naar de marktontwikkelingen. Augeo5TM is gebaseerd op Augeo's rijke ervaring en marktkennis, die stoelen op 170 klanten wereldwijd, die Augeo-software gebruiken voor het beheer van hun interne en externe verplichtingen.

Augeo Software
Augeo Software behoort wereldwijd tot de top 5 en is in Europa marktleider op het gebied van Professional Services Automation (PSA). De term PSA wordt in de markt gebruikt als aanduiding voor een geïntegreerd pakket van applicaties voor de automatisering van bedrijfskritische processen in Professionele Service Organisaties (PSO's). De PSA-markt wordt door toonaangevende ICT-analisten, waaronder de Gartner Group, Aberdeen Group en IDC, gezien als de belangrijkste groeimarkt voor gebruikssoftware. De Aberdeen Group verwacht dat het wereldwijde marktpotentieel voor PSA-oplossingen jaarlijks groeit met 20% en dat de verkoop van PSA-software in de komende vijf jaar een jaarlijks groeipercentage van meer dan 75% zal laten zien.

Augeo is de enige softwareleverancier met een geheel geïntegreerd PSA-product en een bewezen staat van dienst op het gebied van succesvolle implementaties. Augeo heeft kantoren in België, Canada, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Nederland (hoofdkantoor), Oostenrijk, Verenigde Staten en Zwitserland, en heeft momenteel ongeveer 100 medewerkers. Augeo heeft hechte partnerships met J.D. Edwards (integratie met OneWorld-suite), CMG (implementatiepartner), Business Objects (integratierapportage-suite) en andere. Augeo richt zich op PSO's en daarbij vooral op corporate IT-afdelingen, Product Development-afdelingen en IT Consultancy-bedrijven. Wereldwijd heeft Augeo meer dan 170 gevestigde klanten, waaronder ondernemingen als ABB Systems, AXA, Canal+, Carrefour, CMG, DaimlerChrysler, Deutsche Bank, Fortis, France Telecom Sofrecom, ING Bank, J.D. Edwards, KPN Dutch Telecom, Philips, Renaissance, SwissRe en Océ. Meer informatie is te vinden op www.augeo.com

Deel: ' Augeo Software introduceert Augeo5TM '
Lees ook