Ingezonden persbericht


Amsterdam, 28 april 2010

Australische Chris wint beste Koninginnedagplek van Amsterdam

Van alle grappige, mooie en creatieve profielen uit de Real Guide to Queen's Day is de Australische Chris McMillan tot winnaar verkozen. Zijn Koninginnedagplan, het tegen een zeer gereduceerde prijs verkopen van Air guitars, air drums en air keyboards, wint de allerbeste Koninginnedagplek op de Vrijmarkt: de Prinsengracht 88.

'Fantastisch! Ik kan niet wachten tot het zover is', aldus een verraste Chris.

Begin april werden alle Amsterdammers via www.iamsterdam.com opgeroepen om in de virtuele Vrijmarktgids te laten zien wat ze waar gaan doen op Koninginnedag. Door middel van tekst, foto's en video's hebben vele enthousiastelingen een profiel aangemaakt. Via Facebook, Twitter en Hyves werd het profiel gedeeld om iedereen op de hoogte van de Koninginnedagplannen te brengen.

Alle profielen samen vormen de unieke online Vrijmarktgids die niet alleen bedoeld is voor bewoners, maar ook voor alle buitenlandse bezoekers. Om daarbij alle expats en toeristen te betrekken is de website tweetalig.

Chris heeft de beste Koninginnedagplek gewonnen, maar uiteindelijk heeft iedereen z'n eigen beste plek in Amsterdam. Zo laat Marco zien dat er gedanst kan worden aan de Reguliersdwarsstraat, Kirsty speelt verzoeknummers op de Nieuwmarkt, Jeroen laat eieren naar zijn hoofd gooien in de Jordaan en Job en Joris vertonen hun kunsten op het Frederiksplein. Kijk op www.iamsterdam.com en maak je eigen plan.

­­­­­­­­­­­­­­­­_______________________________________________________________________________

Zoekwoorden:

Deel: ' Australische Chris wint beste Koninginnedagplek van Amsterdam '


Lees ook