Politiebericht Venlo 17-09-2001
Mediaberichten 17 september (14.00 uur)

Gennep mishandeling

GENNEP Een 62-jarige man uit Gennep is zondagavond in zijn woning mishandeld door een 32-jarige man uit Bergen. Hij werd geschopt en geslagen en moest naar de EHBO van het ziekenhuis in Boxmeer voor behandeling. De problemen ontstonden al eerder toen de verdachte werd geschorst bij de fietscrossclub. Volgens de aangever wegens diens agressieve en onsportieve gedrag. s Avonds hoorde het slachtoffer voor zijn woning een harde klap. Buiten bleek de verdachte met zijn auto over een betonnen paaltje te zijn gereden, waardoor de onderzijde van de motor zo ernstig beschadigde dat de olie er uit drupte. De verdachte liep de woning van het slachtoffer binnen en gaf de man daar enkele klappen en trappen. Waarna de man weer vertrok. De gewaarschuwde politie heeft hem gezocht maar nog niet gevonden. Het onderzoek wordt voortgezet.

Nederweert inbraak in tankstation

NEDERWEERT In een tankstation aan de Randweg Zuid is in de nacht van zondag op maandag ingebroken door de toegangsdeuren te vernielen. Terwijl enkele gemaskerde mannen bezig waren met de inbraak werden zij gezien door een getuige. Die belde de politie, die de daders niet meer aantrof. Vermoedelijk hebben de inbrekers de getuige ook gezien en zijn zij gevlucht. Uit het tankstation wordt nu nog niets vermist. De aangericht schade is aanzienlijk, doordat de deuren volledig vernield zijn en de daders ook verschillende andere zaken vernielden.

Echt auto uit de bocht, chauffeur onder invloed

ECHT De 46-jarige bestuurder van een personenauto uit het Russische Zhodino Minskaya is in de nacht van zondag op maandag bij de afrit Echt van de A2 uit de bocht gevlogen en in de struiken terecht gekomen. De man bleek gedronken te hebben. Na overleg met de officier van justitie moest de man een boete voldoen van fl. 410,-. Daarbij kwamen nog de takelkosten voor het bergen van zijn auto van fl. 350,-. De man betaalde alles contant. Hij kreeg verder nog een rijverbod voor 3 uur.

Kessel diefstal tractor mislukt

KESSEL Een 34-jarige kweker uit Kessel hoorde hoe in de nacht van zondag op maandag zijn tractor werd gestart en zag die vervolgens wegrijden. De man kleedde zich aan, stapte in zijn auto en reed achter de gestolen tractor en een kennelijk daarbij horende personenauto aan. Vermoedelijk hebben de dieven dat in de gaten gehad, want even later parkeerden zij de tractor aan de kant van de weg en reed de bijbehorende auto met hoge snelheid weg. De kweker is daardoor nog in het bezit van zijn tractor met een waarde van ruim honderdduizend gulden.

Deel: ' Auto uit de bocht, chauffeur onder invloed '
Lees ook