Politiebericht Cuijk 26-09-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

AUTO UITGEBRAND

Aan de Paulus Potterstraat in Boxmeer is in de nacht van dinsdag op woensdag een auto uitgebrand. Rond 00.30 ontdekten getuigen de brand die door de brandweer geblust is. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

CONTROLE SNELHEID

Tijdens snelheidscontroles op de Grotestraat en Jan van Cuijkstraat, 30 km zones, in Cuijk zijn dinsdagmiddag drie bestuurders bekeurd die te hard reden. Op de Grotestraat is de snel-heid van 173 passanten gemeten, 2 bestuurders reden hier te hard. De hoogste snelheid be-droeg 61 km/u. Op de Jan van Cuijkstraat is een bestuurder bekeurd, hij/zij reed 52 km/u. De snelheid van 158 bestuurders is gemeten.

WINKELDIEFSTAL

Een 35 jarige man uit Horst is dinsdagavond aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Beveiligingspersoneel in een winkel aan de Smidstraat in Cuijk betrapte de man op het mee-nemen van spullen zonder af te rekenen. Nadat de gestolen spullen waren afgepakt probeerde de man er vandoor te gaan. De beveiligingsmedewerker kon dit voorkomen. Hij is overge-dragen aan de politie die proces-verbaal opmaakt.

INBRAAK IN BOUWKEET

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een bouwkeet aan de Beversestraat in Cuijk. Uit de keet verdween een verbandtrommel, een brandblusser en sleutels.

DIESTAL UIT AUTO

Uit een auto die geparkeerd stond aan de Groes in Haps is radio cd speler gestolen. De auto werd op zeer grove wijze opengebroken, het portier bleek bijna dubbelgeklapt te zijn. Een auto die geparkeerd stond aan de Klaroenstraat in St. Hubert is op eenzelfde wijze openge-broken. Ook hier was er forse schade aan een portier. De eigenaar mist de geluidsinstalla-tie.

DIEFSTAL CROSSMOTOR

Uit een garage bij een woning aan de Eerste Stichting in Oploo is dinsdag een crossmotor gestolen. De garagedeur bleek opengebroken te zijn. De waarde is onbekend.

Deel: ' Auto uitgebrand in Boxmeer '
Lees ook