Nieuwe website www.autogekeurd.nl


Unieke samenwerking tussen Autogekeurd.nl en Vakgarages

BOVENKARSPEL, 20090817 -- Sinds kort is er een bijzondere samenwerking tussen Autogekeurd.nl en Vakgarages tot stand gekomen met als doel particulieren die een auto willen kopen of verkopen extra een handje te helpen.

Auto Verkoopkeuring

Autogekeurd.nl is een site waar particulieren auto's op kunnen plaatsen om te verkopen. Daarnaast kunnen deze particulieren ervoor kiezen om de te verkopen auto extra te onderscheiden door een Autogekeurd.nl rapport aan te vragen, dit vergroot dan hun verkoopkansen. Een Autogekeurd.nl keuringsrapport biedt een potentile koper extra zekerheid en hiermee wordt de auto-occasion onderscheiden van het overig aanbod op de markt. Onderzoek toont aan dat een gekeurde auto sneller wordt verkocht.

Auto Aankoopkeuring

Autogekeurd.nl biedt tevens de mogelijkheid wanneer een particulier een auto wilt kopen die niet gekeurd is, deze volgens de Autogekeurd.nl methode te laten keuren. Hiermee verkrijgt de koper meer zekerheid omtrent de technische staat van de auto en kan onaangename en vaak kostbare verrassingen voorkomen. Een veilig gevoel!

Extra inzicht technische staat van de auto

Wanneer er een Autogekeurd.nl rapport van een auto is gemaakt ontstaat er zowel voor de koper als de verkoper meer inzicht omtrent de technische staat van de auto van dat moment. Dit voorkomt achteraf discussie over de gecheckte punten die staan opgenomen in het Autogekeurd.nl rapport. Net als alle andere keuringen in het algemeen, is ook Autogekeurd.nl een momentopname.

Kwaliteit keuringsrapporten

Autogekeurd.nl keuringsrapporten worden vervaardigd door de aangesloten Vakgarages. Autogekeurd.nl heeft gekozen voor de Vakgarage organisatie omdat dit een landelijk netwerk van 1e klas autobedrijven is die aangesloten zijn bij de BOVAG brancheorganisatie. Dit staat garant voor kwaliteit en objectiviteit van een Autogekeurd.nl rapport en betrokkenheid bij de consumenten.

Aantrekkelijke prijsstelling

De consumentenprijs voor een Autgekeurd.nl Basic keuringsrapport bedraagt 99,-- incl BTW en voor een Autogekeurd.nl Premium keuringsrapport 199,-- incl BTW.

Gratis auto-occasion plaatsen en opgeven persoonlijke zoekopdracht

Tijdens de introductieperiode van Autogekeurd.nl is het voor particulieren mogelijk om gratis hun auto-occasion op de site te koop aan te bieden. Ook kunnen particulieren een persoonlijke zoekopdracht opgeven. Hierbij worden zij direct via e-mail op de hoogte gebracht wanneer een occasion in het bestand van Autogekeurd.nl wordt opgenomen en precies voldoet aan de door de klant opgegeven wensen.

Kijk naar www.autogekeurd.nl voor meer informatie en voorbeelden van de Autogekeurd.nl keuringsrapporten.


Zoekwoorden:

Deel: ' Autogekeurd.nl levert met Vakgarages keuringsrapport tweedehands auto '
Lees ook