Autogrill Nederland en Domino’s Pizza slaan handen ineen


Autogrill site in Sevenum volledig vernieuwd met integratie van eerste Domino’s Pizza en introductie van nieuw AC logo

Amsterdam, 20120726 -- Autogrill Nederland, specialist in het aanbieden van diensten, eet- en drinkgelegenheden voor reizigers en mensen die onderweg zijn, kondigt vandaag aan dat het in Nederland een partnerschap aangaat met Domino’s Pizza, de grootste pizzaketen in Nederland.

Voor Domino’s Pizza is dit een ideale toevoeging aan de bestaande bezorg- en afhaalrestaurants en voor Autogrill past dit perfect in de ontwikkelingsplannen die zij de komende jaren in Nederland wil realiseren. Doelstelling van Autogrill is meer kwaliteit en variëteit te brengen in het aanbod op en langs de Nederlandse snelwegen met vernieuwde eigen merken én betrouwbare (internationale) franchise brands.  De eerste Domino’s Pizza langs de snelweg in Nederland zal worden geïntegreerd in het volledig vernieuwde AC-restaurant van Sevenum. Autogrill zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse exploitatie van de winkel.

“Dit jaar is voor Autogrill een schakeljaar waarin wij sterk zullen investeren in de ontwikkeling van ons aanbod en dat zullen wij doen op verschillende manieren. Wij streven ernaar om de dienstverlening aan reizigers naar een hoger niveau te brengen en we zijn ervan overtuigd dat onze service met daarnaast de combinatie van eigen merken met sterke internationale merken zoals Domino’s Pizza, daaraan zal bijdragen. Door de samenwerking met Domino’s Pizza bieden wij reizigers een nog uitgebreidere keuze en meer gemak als zij onderweg zijn.  En dat is helemaal in lijn met onze ambitie,” aldus Mario Orinx, General Manager van Autogrill België en Nederland.

Domino’s Pizza heeft al ervaring met vestigingen langs de weg in het buitenland en gaat nu ook de uitdaging aan in Nederland. “Wij zien ernaar uit om ook hier onze pizzamaaltijden aan te bieden langs de snelwegen in samenwerking met Autogrill”, zegt Andre ten Wolde, CEO van Domino’s Pizza Nederland. “In de huidige samenleving wordt het ‘fast consumer’ principe steeds belangrijker. Service en klantgerichtheid zijn daarbij cruciaal en staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Met de nieuwe Domino’s Pizza winkel in het AC restaurant in Sevenum kunnen wij nu ook consumenten die onderweg zijn voorzien van onze verse pizza’s, die wij ter plekke razendsnel kunnen bereiden. En daarnaast is het ook mogelijk om de gemakkelijk mee te nemen pizzaslices te kopen”, aldus Ten Wolde.

Primeur voor Autogrill-site in Sevenum

De eerste vestiging zal op 30 juli openen in het AC-restaurant in Sevenum en is de eerste Domino’s Pizza langs de snelweg in Nederland. Het aanbod bestaat uit een selectie van de bekende producten die Domino’s Pizza in heel Nederland aanbiedt, inclusief de bekende Favourite Pizza’s zoals de Perfect Pepperoni, BBQ Mixed Grill of de Margaritha. Uiteraard zal een aantal iconische bijgerechten zoals de Buffalo Wings en Cinnastix ook deel uitmaken van het aanbod. Dankzij de volledige integratie van de counter van Domino’s Pizza in het vernieuwde AC-restaurant in Sevenum, kunnen de maaltijden van Domino’s Pizza zowel los als in combinatie met de AC-producten gekocht worden.

 De integratie van Domino’s Pizza past helemaal in de volledige vernieuwing van de Autogrill site in Sevenum. Het AC-restaurant werd er opnieuw ingericht, en om het verbeterde aanbod en de nieuwe diensten extra te benadrukken, introduceert Autogrill ook haar gloednieuwe logo. Dit nieuwe logo zal vanaf nu gebruikt worden bij de oplevering van alle nog te vernieuwen sites van AC restaurants  in Nederland. 

Met de opening van de eerste Domino’s Pizza langs de snelweg in Sevenum, zet  Autogrill samen met Domino’s Pizza forse stappen in haar doelstelling om een grotere diversiteit van producten aan te bieden aan reizigers. Later dit jaar zullen meer nieuwe concepten, zowel onder de eigen vlag alsook in samenwerking met internationale merken, gelanceerd worden op diverse locaties in het land. Bovendien start Autogrill ook vanaf 1 september met gratis high-speed draadloos internet in al haar locaties. 


Deel: ' Autogrill Nederland en Domino’s Pizza slaan handen ineen '
Lees ook