Politiebericht Den Bosch 4-09-2001
Politiebericht district Den Bosch

Auto in de sloot

Maandagmiddag is een 23-jarige automobiliste uit Zaltbommel op de Treurenburg met haar auto het water ingereden. De vrouw reed in de richting van Hedel en raakte met haar wielen de berm. Hierdoor verloor ze kennelijk de macht over het stuur. Ze reed het talut af waarbij ze driemaal over de kop sloeg. Hierna kwam ze in de andere richting tot stilstand. Het slachtoffer liep een botbreuk op aan haar linkerhand.

Controle

In Heusden op de provinciale weg werd maandagmiddag een snelheidscontrole gehouden. De toegestane snelheid is 80 km per uur. Er werd 1 bekeuring uitgedeeld voor een automobilist die 118 reed. Verder werden een tweetal bestuurders bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.

Wijn-liefhebber

Een 58-jarige man uit Rosmalen wilde maandag 4 flessen wijn ontvreemden uit een winkel aan de Boschmeersingel in s-Hertogenbosch. De man heeft een winkelontzegging van 1 jaar en krijgt een transactieaanbod van f 250,-

Inbraak auto

In s-Hertogenbosch aan de Graafseweg werd maandagmiddag ingebroken in een auto terwijl de eigenaar in een nabijgelegen horecagelegenheid was. Toen hij middels zijn autoalarm was gewaarschuwd zag hij dat er een achterruit stuk was geslagen. Hij vermist een laptop en GSM en schrijfwaren.

Heling

Maandag heeft de politie in de Stationspasserelle een 23-jarige man aangehouden uit s-Hertogenbosch die gestolen goederen poogde door te verkopen. Het ging om jas en een telefoon. De man is een bekende van de politie. Inbraak woning In de Witte de Withstraat is s-Hertogenbosch is maandag ingebroken in een bovenwoning. De verdachte mist tientallen cds ,een geluidsbox en een gsm. Ook werd er frisdrank uit de keuken meegenomen en bleek dat de ongewenste bezoekers in de keuken een broodmaaltijd hadden genuttigd. Een zitbank en stoel werden vernield.

INBRAAK IN BEDRIJF

In een winkel aan de Postelstraat in s-Hertogenbosch is in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken. Een ruit van het pand werd vernield. Voor zover bekend zijn er een aantal armbanden weggenomen. De totale waard is onbekend.

AUTO TEGEN BOOM

Op Hintham in Hintham is er in de nacht van maandag op dinsdag een auto tegen een boom gereden. De bestuurder, een 24-jarige man uit Den Bosch, raakte gewond maar verliet de auto en de plek van het ongeluk. Later is hij aangehouden. De verdachte is voor medische verzorging naar het ziekenhuis gebracht. Bij nader onderzoek bleek dat de auto gestolen was in t Wild, gemeente Lith.

INBRAAK IN SCHUUR

In een schuur aan de Frederik van Eedenstraat in s-Hertogenbosch is afgelopen nacht ingebroken. Het is nog niet bekend wat er uit de schuur is weggenomen. De deur was geforceerd.

INBRAAK VANAF BEDRIJFSTERREIN

Van een bedrijfsterrein aan de Thomas Edisonweg in Drunen is maandagavond onder meer een aanhanger met aluminium steiger en een keukentrap weggenomen. Een hekwerk van het bedrijfsterrein was geforceerd.

GESTOLEN TAS TERUG

Op dinsdagavond is een tas ontvreemd van een 21-jarige man uit Amsterdam. Hij legde de tas in een horecagelegenheid aan de Markt, bij andere tassen. Later bleek dat zijn tas, met daarin onder andere rijbewijs en identiteitsbewijs, was weggenomen. De tas bleek met de goederen teruggevonden te zijn Achter de Tolbrug.

Deel: ' Automobiliste uit Zaltbommel te water '
Lees ook