Politiebericht Eindhoven e.o. 27-09-2001
3e Persbericht 27 september 2001

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Verdachte vlucht als blijkt dat APK verlopen is en mishandelt agent
Tijdens een verkeerscontrole op de Fransebaan op donderdagmiddag rond 15.00 uur is een 31-jarige automobiliste uit Eindhoven gevlucht toen bleek dat de APK van haar auto was verlopen. Een motoragent zette de achtervolging in en kon de verdachte op de Juralaan aanspreken nadat zij haar auto had geparkeerd. De vrouw wilde een pand aan deze straat binnen gaan. De agent probeerde dit te verhinderen. Hierop sloeg de vrouw de agent in zijn gezicht. Vervolgens sloeg zij hem met haar handtas en heeft ze de agent geschopt en gekrast. De agent liep een aantal krassen op zijn wang op en heeft een pijnlijke rug. De vrouw kon uiteindelijk onder hevig verzet rond 15.00 uur aangehouden worden. Zij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen haar wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Aanhanger met steigermateriaal gestolen Vanaf de Kreeftstraat is in de nacht van woensdag op donderdag een aanhangwagen met steigermateriaal gestolen. De aanhangwagen was achter een auto gekoppeld en met een slot vergrendeld. Ook het steigermateriaal was met sloten vastgelegd. Het steigermateriaal heeft een waarde van ongeveer 10.000 gulden.

Deurne: Snelheidscontrole
Op de Vlierdenseweg zijn donderdag tussen 14.00 en 15.30 uur 664 voertuigen op snelheid gecontroleerd. 130 bestuurders reden sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid is 88 km/u.

Someren: Snelheidscontrole
Op de Boerenkamplaan zijn donderdag tussen 10.40 en 12.30 uur 612 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Hiervan overtraden 39 bestuurders de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid is 76 km/u.

Veldhoven: Autogordelcontrole
Op de Run zijn donderdag tussen 13.30 en 15.30 uur 230 autos gecontroleerd op het dragen van de autogordel. In totaal werden 23 personen bekeurd omdat zij de gordel niet om hadden.

Veldhoven: Verkeerscontrole
Tijdens een verkeerscontrole op de Kempenbaan zijn donderdag tussen 11.45 en 12.45 uur zes verkeersdeelnemers bekeurd. Vijf voor het rijden door een rood verkeerslicht en één automobilist kreeg een bekeuring omdat zijn lading op de aanhangwagen te ver uitstak.

Valkenswaard: Insluiper neemt rugzak mee
In de nacht van dinsdag op woensdag heeft op de Havik een insluiper een rugzakje met daarin autopapieren, een paspoort, een mobiele telefoon en een portemonnee met ongeveer 50 gulden en een bankpas weggenomen. De dader is binnengekomen door een achterdeur die niet op slot zat.

Deel: ' Automobiliste vlucht bij controle en mishandelt agent '
Lees ook