CARROS GRONDIG VERNIEUWD

(8 Februari 2000)

Mede naar aanleiding van een enquete op de, zeer drukbezochte, internetsite is het tijdschrift Carros sterk opgewaardeerd. Zowel qua inhoud als qua verschijningsvorm wijkt het eerste nummer van het jaar 2000, dat begin maart verschijnt, sterk af van het glossy autotijdschrift dat u gewend bent. Anders gezegd: Carros wordt nóg mooier.

In zijn vijfjarig bestaan heeft Carros zich bewezen als hét autotijdschrift op het gebied van prachtige automobielen, zowel nieuw als klassiek. Volgens een strakke redactionele formule kreeg de lezer (m/v) een keur aan informatie voorgeschoteld: autonieuws (Carfax), diepgaande artikelen (One, Two- en Three of a Kind), financieel-economisch nieuws en een uitgebreid katern over s werelds mooiste klassieke automobielen. Een formule, die gezien het succes van Carros én de uitkomsten van de internet-enquete, zeer gewaardeerd wordt.

In zijn nieuwe vorm wordt de inhoud daarom grotendeels ongemoeid gelaten. Echter, door de komst van nieuwe rubrieken en een hier en daar gewijzigde opzet van de diverse artikelen, wordt toch een belangrijke stap voorwaarts gezet. Een stap waarmee de unieke positie van Carros verder wordt versterkt. De nieuwe vormgeving sluit hier naadloos op aan, waarbij uiteraard net als voorheen - dankbaar gebruik wordt gemaakt van de diensten van topfotografen.

Carros Nieuwe Stijl verschijnt op 1 maart aanstaande en kost, evenals voorheen, Hfl. 8,75.

Zoekwoorden:

Deel: ' Autotijdschrift Carros grondig vernieuwd '




Lees ook