PERSBERICHT

Autotron Lente Oldtimerbeurs kondigt start toerseizoen aan

ROSMALEN – Voor bezitters van een klassieke automobiel kan de donkere winterperiode niet snel genoeg tot het verleden behoren. Het vertrek van Koning Winter kondigt immers de komst van een nieuw toerseizoen aan. Autotron haakt op deze ontwakende Lentekriebels in door op zaterdag 10 en zondag 11 april de Lente Oldtimerbeurs op de agenda te zetten. Traditiegetrouw beschouwen de oldtimerliefhebbers de beurs als de start van het nieuwe seizoen.

De afgelopen weken is door de eigenaren van oldtimers gebruikt om hun eigendom weer in perfecte staat te krijgen. De onderhouds- en reparatie werkzaamheden zijn met grote liefde uitgevoerd. Toch leert de ervaring van de hobbyisten dat er altijd wel wat over het hoofd gezien wordt. De Autotron Lentebeurs brengt dan altijd uitkomst. De aanwezigheid van maar liefst 350 onderdelenstands beperkt de kans op het niet vinden van het vereiste onderdeel tot een minimum.
De tendens dat steeds meer mensen een weg-klare oldtimer aanschaffen, zal zich ook dit jaar voortzetten is de verwachting. Wie plannen heeft een klassieke automobiel aan te schaffen, treft 10 en 11 april op het terrein van Autotron de grootste oldtimer showroom van Nederland aan. In alle soorten, maten en prijsklassen worden historische paradepaardjes te koop aangeboden. De beursorganisatie kan de grote aanvoer een goed plaatsje bieden omdat het buitenterrein volledig kan worden benut.

Overigens ook voor een simpel potje poets is het al de moeite waard om de beurs te bezoeken. De ongedwongen sfeer staat garant voor een gezellig dagje uit – ook voor de niet ingewijden.

Ook voor de Lentebeurs geldt dat de belangstelling niet alleen vanuit eigen land afkomstig is. Vanuit alle ons omringende landen reizen standhouders en publiek af naar het Brabantse land.

De Lente Oldtimerbeurs is zaterdag 10 en zondag 11 april geopend van
10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt ƒ. 15,00 gulden, kinderen van 4 tot en met 11 jaar betalen
ƒ. 7,50.

Autotron is gelegen aan A50 Den Bosch - Nijmegen. Met openbaar vervoer O/V Reislijn 0900 9292.

Voor meer informatie belt u met de Autotron Infolijn 073-523 3300.

Rosmalen, januari 1999

Deel: ' Autotron Lente Oldtimerbeurs '
Lees ook