Autoveiling.nl naar twee minuten per kavel


KAATSHEUVEL, 20080602 -- Autoveiling.nl naar twee minuten per kavel! Autoveiling.nl is bijna vijf jaar actief. Reden voor een feestje. Een internetfeestje welteverstaan, want de dienstverlening is aanzienlijk uitgebreid en de website is compleet vernieuwd.

Ontwikkeling
Wierd Meijering, Directeur Finance & IT, licht toe: "Vijf jaar ervaring met business to business internet remarketing leidt tot een grote hoeveelheid kennis. Daarnaast hebben we een sterke ontwikkeling meegemaakt op alle fronten. Het aantal transacties bijvoorbeeld, staat niet meer in verhouding tot de eerste jaren. Hierdoor beschikken we over veel data en weten we pijlsnel hoe er over onze dienstverlening wordt gedacht. Gelukkig is dit erg positief, maar dit betekent niet dat er geen wensen zijn. Kopers en verkopers willen maximale efficiency.

Groen
Een goed voorbeeld is de veilingsnelheid. We organiseren nu twee live online veilingen per week waarbij de veilingtijd inderdaad slechts twee minuten per kavel bedraagt en de koper geen reistijd heeft. De tijd dat een koper files trotseert op weg naar een plek waar hij misschien een transactie doet ligt steeds meer achter ons. De files helpen daarbij. Ik durf met recht te beweren dat we het groenste veilingbedrijf van Nederland zijn, want een kavel wordt geveild terwijl hij nog op de locatie van de verkoper staat. De koper logt simpelweg in, biedt en koopt.

Processen
Een verkopende partij verlangt een naadloze aansluiting op zijn processen en een transparante dienstverlening. Daarom zijn we gestart met het maken van schadecalculaties bij onze inspecties op locatie. Hiermee kan een leasemaatschappij met n inspectie zowel het contract financieel beindigen als de auto veilen. Naast haar eigen website voorziet Autoveiling Nederland ook in de behoefte van partijen die het gehele remarketing proces in eigen hand willen houden door middel van een eigen veiling. Inmiddels maken enkele dealergroepen en een captive leasemaatschappij gebruik van deze mogelijkheid''


Deel: ' Autoveiling.nl naar twee minuten per kavel '
Lees ook