AutoWereld.nl prominent in OBS van inMotiv


AMSTERDAM, 20111220 -- Occasionportaal AutoWereld.nl en inMotiv, innovatie dochter van RDC, maken bekend dat ze een samenwerking zijn aangegaan. Hierdoor wordt het voor alle gebruikers van de voorraad management software van inMotiv (OBS) mogelijk om gratis occasions op AutoWereld.nl te plaatsen.

Sinds de aanpassingen in OBS hebben vele honderden autobedrijven de koppeling met AutoWereld.nl gelegd. Het occasionportaal heeft mede daardoor, met ruim 213.000 occasions, het meest complete aanbod tweedehands auto’s van Nederland. Andere grote autoportalen, zoals AutoTrack en AutoTrader  (respectievelijk 203.000 en 161.000), hebben aanzienlijk minder aanbod en zijn niet gratis.
 
“De samenwerking met inMotiv is een logische stap voor AutoWereld.nl”, aldus directeur Peter Langenkamp. “Het is onze visie om het voor alle autobedrijven en particulieren mogelijk te maken gratis en eenvoudig occasions online te plaatsen. OBS is al lange tijd één van de meest gebruikte voorraadbeheer systemen, nu kunnen we deze gebruikers  ook van dienst zijn.”

Dick Gorris, Manager Business Development bij inMotiv: “Wij hebben onlangs in OBS het adverteren naar de belangrijkste portalen, waaronder ook AutoWereld.nl, prominent naar voren gehaald. We merken dat onze klanten blij zijn met de nieuwe samenwerking, getuige de vele positieve reacties die we inmiddels hebben ontvangen.” Binnenkort voegt inMotiv ook de mogelijkheid toe om alle auto’s ineens op AutoWereld.nl te plaatsen.
 
AutoWereld.nl levert statistieken terug aan OBS, zodat gebruikers binnen de applicatie onder andere de hoeveelheid weergaves van een occasion kunnen inzien. Voor uitgebreide statistieken kunnen ze inloggen op het persoonlijke dashboard van AutoWereld.nl. In 2012 zullen extra diensten worden geintroduceerd om kopers te bereiken. Hiermee worden aantoonbaar autoverkopen bevorderd, in tegenstelling tot de abonnementsdiensten van andere occasionportalen.


Deel: ' AutoWereld.nl prominent in OBS van inMotiv '
Lees ook