AVANCE versterkt haar IT portfolio met de productlijn van Immidio

BREUKELEN, 20120417 -- Per 15 april mag AVANCE ICT Groep Nederland b.v. zich Silver Partner noemen van Immidio. De producten van Immidio zijn een uitstekende aanvulling op de product- en dienstenportfolio van AVANCE.

Frank Mahie, Adviseur cloud & virtualisatie bij AVANCE: 'We zijn verheugd om Silver Partner te mogen zijn van Immidio. Hun producten zijn een uitstekende aanvulling op onze product- en dienstenportfolio. Virtualisatieoplossingen wordt behalve voor serveromgevingen namelijk steeds vaker toegepast voor desktopinfrastructuren en applicatiesets.'

Immidio biedt goedkope maar effectieve virtualisatiebeheerproducten voor Microsoft Windows omgevingen. De voordelen bij de inzet van deze producten zitten in het verhogen van IT productiviteit en een significante kostenreductie.
  • Flex Profiles zorgt ervoor dat het beheren van gebruikersprofielen eenvoudig en efficiënt kan geschieden en koppelt de profielinformatie los van de werkplek;


  • AppScriber is een zelfbedieningsportal waarmee eindgebruikers applicaties kunnen selecteren zonder de beheerders in te hoeven schakelen.


Over Immidio
Immidio is opgericht in 2008 en gevestigd in Amsterdam. Immidio ontwikkelt producten en oplossingen in nauwe samenwerking met haar klanten, gelieerde virtualisatie experts en de internationale virtualisatie gemeenschap georganiseerd in de Microsoft MVP en Citrix CTP programma’s. Meer dan 10.000 IT professionals hebben Immidio oplossingen gedownload en toegepast in hun organisaties. De oplossingen worden exclusief geleverd via een internationaal netwerk van technologie partners.

Over AVANCE ICT Groep Nederland b.v.
AVANCE ICT Groep Nederland b.v. is een ICT dienstverlener gespecialiseerd in staffing, solutions en services. AVANCE is officieel partner van Apple, Microsoft, HP, Citrix en VMware en biedt expertise op het gebied van VoIP, Virtualisatie en Cloud.
AVANCE is opgericht in 1991 en heeft rond de 300 IT professionals aan het werk.
Het hoofdkantoor van AVANCE ICT Groep Nederland b.v. is gevestigd in Breukelen. Er zijn twee regiokantoren in Noord-Holland (Hoorn) en in Noord-Brabant (Son).


Deel: ' AVANCE versterkt haar IT portfolio met de productlijn van Immidio '
Lees ook