Ingezonden persbericht

AVAYA BENOEMT A&T COMMUNICATIONS BV IN NEDERLAND TOT GOLD BUSINESSPARTNER

Kennisniveau medewerkers en kwaliteitsniveau bedrijfsprocessen voldoen aan Avaya-eisen

TER PUBLICATIE: 11 maart 2003

NIEUWEGEIN - Avaya, leverancier van communicatienetwerken voor de zakelijke markt, heeft A&T Communications BV, leverancier van telecommunicatie- en datacomponenten, benoemd tot Gold BusinessPartner voor onder andere de Avaya MultiVantage(tm)-oplossingen.

A&T Communications BV levert en implementeert telecommunicatie- en dataoplossingen in Nederland. Door de toekenning van de Gold-status voldoet het bedrijf volledig aan de hoge eisen die Avaya stelt op het vlak van de interne bedrijfsprocessen en het kennisniveau van de medewerkers bij haar BusinessPartners. De toekenning onderstreept verder dat A&T Communications BV totaaloplossingen met een duidelijke Return On Investment biedt en dat de servicedesk is ingericht om klanten optimaal te ondersteunen.

A&T Communications BV levert oplossingen voor een breed klantenportfolio, bestaande uit onder andere contact centers in diverse branches, zoals de gezondheidszorg, horeca en financiële instellingen. Op datagebied onderscheidt het bedrijf een drietal toepassingen. Dit zijn passieve componenten, zoals bekabeling, Microsoft-oplossingen bestaande uit de diverse lagen van het Windows-besturingssysteem, en de actieve componenten, zoals switches en routers.

Met Avaya MultiVantage-Software - onderdeel van Enterprise Class Internet Protocol Solutions-portfolio (ECLIPS) - kunnen bedrijven hun netwerken optimaliseren met IP-telefonie en verbeterde communicatiemogelijkheden. De Avaya MultiVantage-spraakapplicatie ondersteunt 300.000 Busy Hour Call Completions en een verbetering in gespreksverwerking van 300 procent. Zo is meer capaciteit beschikbaar voor het opvangen van pieken. De software biedt verder real-time media-encryptie, een beveiligingsoplossing voor omgevingen waarin privacy van gesprekken via een LAN of WAN vereist wordt.

Met de Gold BusinessPartner-status bewijst A&T Communications BV dat is geïnvesteerd in kennisuitbreiding in de vorm van opleidingen en in proces- en productiviteitsverbetering. Daarnaast deelt het bedrijf de visie en strategie van Avaya. De nieuw verworven status betekent verder dat A&T Communications BV beschikt over de juiste kennis en expertise om een direct aanspreekpunt te vormen voor Avaya-gebruikers. Het bedrijf is 24 uur x zeven dagen bereikbaar voor haar eindgebruikers.

"Avaya is koploper in de markt voor convergentieoplossingen. Ook wij richten ons op deze markt. De Gold BusinessPartner-status van Avaya versterkt ons onderscheidend vermogen. We hebben onze kennis en service - en daarmee onze kwaliteit - op het vereiste hoge niveau kunnen brengen. Hierdoor kunnen we klanten alle voordelen van de geavanceerde Avaya-oplossingen bieden. Met de hoogste partnerstatus zijn we bovendien bevoegd deze oplossingen niet alleen te leveren en te implementeren. We kunnen nu ook klanten ondersteunen met advies en, indien gewenst, de oplossingen onderhouden en beheren. Daarnaast werken we nauw samen met Avaya om high-end oplossingen te leveren voor grote projecten", aldus Ron Miedema, directeur van A&T Communications BV.

Jan Vaane, Avaya's Channel Manager voor A&T Communications BV: "De toekenning van de Gold-status is een volgende stap in de constructieve relatie die Avaya met A&T Communications BV onderhoudt. Het bedrijf toont zich een betrouwbare partner bij de levering van onze producten. Het bedrijf heeft bewezen tot de koplopers van de telecommarkt te behoren en voldoet aan onze hoge eisen op het vlak van continuïteit, kennis- en serviceniveau."

# # #

A&T Communications BV

Deel: ' Avaya benoemt A&T Communications in Nederland tot Gold Businesspartner '
Lees ook