Ingezonden persbericht

Persbericht

avaya@lvtpr.nl

AVAYA BENOEMT IMTECH TELEMATICS TOT SILVER BUSINESSPARTNER

Telecombedrijf in Capelle aan den IJssel al vele jaren een betrouwbare BusinessPartner

TER PUBLICATIE: 27 augustus 2001

NIEUWEGEIN - Avaya heeft haar value-added reseller Imtech Telematics BV benoemd tot Silver BusinessPartner. Imtech Telematics is een systeemintegreerder voor de marktgebieden datacommunicatie, telecommunicatie en bekabelingsinfrastructuren. De onderneming realiseert haar projecten met de technologisch hoogwaardige producten van Avaya, zoals Cajun Campus, Definity en Systimax SCS.

"De benoeming tot Silver BusinessPartner van Avaya betekent dat wij een aantal geselecteerde accounts overdragen aan Imtech Telematics", zegt Ron van Ommeren, Directeur BusinessPartner van Avaya. "De toegevoegde waarde die Imtech Telematics als systeemintegreerder biedt, zit in de kennis voor het ontwerp, de installatie en het onderhoud van netwerken. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare telematicapartner bij de levering van producten uit de Definity-, Cajun Campus- en Systimax SCS-productlijnen. Imtech Telematics onderscheidt zich door professioneel projectmanagement en een kwalitatieve dienstverlening."

"Wij vinden de benoeming tot Silver BusinessPartner van Avaya belangrijk", zegt Peter Brandenburg, Marketing Manager van Imtech Telematics BV. "Om succesvol te zijn in een concurrerende markt, kunnen we op basis van deze status nauw samenwerken op gebieden als marketing, sales en techniek. Verder maken we afspraken over zaken als te verwachten omzet en targets. Naast de zakelijke voordelen is de toekenning een bevestiging van de goede relatie die wij al zeven jaar met Avaya onderhouden. Onze gezamenlijke doelstelling is de relatie op de lange termijn vruchtbaar te houden."

Recent lanceerde Avaya het BusinessPartner Programme. Dit houdt in dat het bedrijf zijn klanten voortaan in hoofdzaak via geaccrediteerde BusinessPartners bedient, zowel op service- als op verkoopgebied. Een uitzondering maakt Avaya voor 100 van haar toonaangevende (inter)nationale klanten. Daar voert het bedrijf zélf het accountmanagement over. De partnerstrategie heeft betrekking op de complete portfolio: multiservice networking, CRM-oplossingen, unified communication en de producten uit het Enterprise-Class IP Solutions-portfolio (ECLIPS).

Imtech Telematics BV
Imtech Telematics in Capelle aan den IJssel is een dochteronderneming van Imtech, de technische tak van het beursgenoteerde Internatio-Müller. Het telematicabedrijf is gespecialiseerd op de terreinen datacommunicatie, telecommunicatie en bekabelingsinfrastructuur. Projecten worden turnkey opgeleverd. De onderneming telt 120 medewerkers. Meer informatie is te vinden op www.telematics.imtech.nl

Avaya
Avaya, wereldwijd één van de marktleiders in de ontwikkeling, verkoop en service van communicatieoplossingen en -diensten, levert producten en services die organisaties helpen te excelleren in klantgerichtheid. Avaya levert deze oplossingen aan bedrijven - waaronder meer dan 75 procent van de Fortune 500 -, en aan overheden en andere organisaties. Avaya biedt oplossingen voor Customer Relationship Management, Unified Communication, Hosting en Multiservice Networking Infrastructure, Structured Connectivity Solutions en geconvergeerde Voice en Data Networks, inclusief de Enterprise-Class IP Solutions (ECLIPS). Deze producten worden ondersteund door Avaya Services en Avaya Labs. Avaya is wereldwijd marktleider in unified messaging, messaging-systemen, callcenters en gestructureerde bekabelingssystemen. Avaya is in de Verenigde Staten marktleider in systemen en diensten voor spraakcommunicatie. In Nederland is Avaya gevestigd in Nieuwegein en Rijswijk. Meer informatie is te vinden op www.avaya.nl

Deel: ' Avaya benoemt Imtech Telematics tot Silver Businesspartner '
Lees ook