Avelon’s Mobile Invoice Approval iPad app SAP gecertificeerd


Avelon’s Mobile Invoice Approval iPad app gecertificeerd voor het SAP® Mobile Platform

S-HERTOGENBOSCH, 20121217 -- Avelon, een SAP® services partner en specialist op het gebied van procesoptimalisatie in SAP, maakt vandaag bekend dat haar Mobile Invoice Approval version 1.0 iPad app officieel is gecertificeerd als “powered by the SAP Mobile Platform”. Met deze certificering is bewezen dat deze mobiele oplossing naadloos integreert met SAP oplossingen en het SAP Mobile Platform. Hiermee heeft u op elk moment en op elke locatie toegang tot uw SAP facturen zodat u deze efficiënt en eenvoudig kunt afhandelen. De app is vanaf heden beschikbaar op de SAP Store (store.sap.com).

Het SAP Integration and Certification Center (SAP ICC) heeft de integratie tussen de Avelon Mobile Invoice Approval app met het SAP Mobile Platform Avelon Mobile gecertificeerd. Dit is getest door het deployen van de mobile app op een Apple iPad 2 en door het te koppelen met een SAP Mobile Platform server.

De Avelon Mobile Invoice Approval iPad app zorgt er voor dat u altijd toegang heeft tot de aan u toegewezen facturen. De originele gescande facturen of e-facturen kunnen daarbij direct worden bekeken, alsmede de overeenkomstige gegevens van het SAP document. Op deze wijze heeft u alle gegevens binnen handbereik om de facturen te beoordelen en snel af te handelen. Dit kan zelfs offline, waarbij de gegevens pas na verbinding automatisch en veilig worden verzonden naar uw SAP systeem.

Gebruikt u de standaard oplossing SAP Invoice Management by Open Text? Avelon is al jaren de autoriteit bij het implementeren van deze oplossing en heeft er daarom voor gezorgd dat deze gecertificeerde mobiele app out-of-the-box werkt met deze oplossing. Dankzij Avelon’s uitgebreide deskundigheid op het gebied van procesoptimalisatie gecombineerd met de krachtige SAP Invoice Management oplossing zijn SAP klanten nog beter in staat hun factuurverwerkingsprocessen te optimaliseren.

“We zijn trots met de succesvolle SAP certificering van de Mobile Invoice Approval app.” Zegt Wiebe Landkroon, Manager bij Avelon. “Hiermee hebben wij een belangrijke stap gezet in het nog efficiënter inrichten van het factuurverwerkingsproces. Het beoordelen en goedkeuren van facturen door managers en leidinggevenden is hiermee zeer eenvoudig geworden. Mede door de introductie van het nieuwe werken, de reistijd die men maakt tussen diverse locaties en de druk bezette agenda’s zien wij een grote toegevoegde waarde van deze mobiele oplossing. Doordat deze mobiele app out-of-the-box werkt met de standaard SAP Invoice Management oplossing en Avelon’s eigen product voor digitale factuurverwerking kan met een beperkte investering deze oplossing snel worden ingezet. Daarnaast is deze oplossing met beperkte inspanning te koppelen aan elke eigen gemaakte facturenoplossing in SAP.”

Over Avelon
Avelon heeft een duidelijke focus: het optimaliseren van processen door de inzet van SAP workflow tools zoals: SAP Business Workflow, SAP DMS, SAP Records Management, Adobe Interactive Forms, SAP Invoice Management  by OpenText, scanning & OCR en SAP NetWeaver ®Process Orchestration. Met meer dan 300 succesvolle workflow projecten - waarvan ruim 100 op het gebied van digitale factuurverwerking - heeft Avelon een uitstekende reputatie opgebouwd in procesoptimalisatie. De consultants van Avelon hebben jarenlange ervaring met SAP workflow gerelateerde oplossingen en beschikken over grondige kennis van de technische architectuur. Daarnaast hebben zij ook de noodzakelijke proceskennis opgebouwd en ervaringen opgedaan met verandertrajecten. Deze combinatie is de sleutel voor het succes en de waardering voor Avelon binnen de Nederlandse markt. Meer informatie is te vinden op: store.sap.com, www.avelon.nl of www.mobileapprovalapp.com


Deel: ' Avelon’s Mobile Invoice Approval iPad app SAP gecertificeerd '
Lees ook