AVEX treedt voor Benelux toe als partner tot Global Presence Alliance


Breukelen, 20160208 -- AVEX audiovisueel systeem integrator en dienstverlener is voor de Benelux toegetreden als partner en exclusief lid tot de Global Presence Alliance. Dit is een selecte groep leveranciers met audiovisuele, videoconferentie en managed service oplossingen wereldwijd. Met het toetreden tot deze Alliance kan AVEX zich nog effectiever inzetten voor haar klanten in het buitenland.

Vandaag de dag vindt er een expansie plaats van ondernemingen die zich vestigen in het buitenland of daar al gevestigd zijn. Vaak zoekt men ter plaatste naar een goede audiovisuele leverancier die voldoet aan de kwaliteit die de klant vraagt. Door het toetreden tot de Global Presence Alliance kan AVEX voor haar klanten deze kwaliteit waarborgen en haar klanten in het buitenland beter bedienen.

De Global Presence Alliance, Board President Byron Tarry van Sharp’s AV (Canada) zegt “Vanaf het begin was de GPA onder de indruk van de richtlijnen van AVEX. Van hun betrokkenheid voor Managed Services, hun bestaande lijst van multinationale opdrachtgevers, tot aan de benadering van het selectieproces door het management team. Zij waren overduidelijk de beste in de regio en wij zijn verheugd AVEX te verwelkomen in de GPA familie”.

René Schaddelee, Directeur bij AVEX: “Door het toetreden tot de Alliance kunnen wij onze opdrachtgevers met vestigingen in het buitenland beter bedienen door het inschakelen van een betrouwbare GPA partner op nagenoeg elke buitenlandse locatie. Andersom geldt dat wij een gekende partner zijn voor multinationals met vestigingen in de Benelux regio. Men hoeft vanuit het buitenland niet meer op zoek naar een professionele audiovisuele partij voor de Benelux, maar komt via onze GPA partners bij AVEX terecht. Dat scheelt een hoop tijd en kosten.”

De Global Presence Alliance brengt technologie en services samen van over de hele wereld. Hierdoor is het voor klanten mogelijk wereldwijd strategieën te bedenken die:
  • De efficiency verhogen door het standaardiseren van technologische platforms.
  • De communicatie en samenwerking verbeteren door middel van technologie.
  • De bedrijfsmiddelen beter inzet.
  • De kosten reduceren door wereldwijde inkoopafspraken.
  • De expansie naar nieuwe regio’s vergemakkelijken.


Deel: ' AVEX treedt voor Benelux toe als partner tot Global Presence Alliance '
Lees ook