Avila Reizen winnaar 2016 in Reisorganisatiebranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ROTTERDAM, 20160331 -- Avila Reizen is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Reisorganisatiebranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. ‘Avila Reizen weet haar enorme kennis op het gebied van speciale maatwerkreizen uitstekend te combineren met een servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Avila Reizen is specialist in op maat gemaakte reizen, groepsreizen en incentives naar Latijns-Amerika en Afrika. Waar ‘op reis gaan’ verandert in passie en beleving, in het opdoen van onvergetelijke, verrijkende ervaringen, en waar mens en omgeving tot een echte ontmoeting komen, daar is Avila Reizen de ideale partner. De organisatie biedt persoonlijk en tegelijkertijd professioneel advies dat is gebaseerd op de eigen ervaringen van medewerkers en een diepgaande kennis van de bestemmingen. Avila Reizen is een relatief jonge (5 jaar) en kleine (10 fte’s) reisorganisatie die met een bijzondere filosofie reizen organiseert voor individuen en groepen.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Avila Reizen een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Avila Reizen, want zij is continu bezig haar diensten en producten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van de klant.’

Kleinschalig, persoonlijk, uniek
Gewerkt en gedacht wordt vanuit de filosofie dat persoonlijke voorkeuren en wensen van de klanten volledig moeten matchen met de ervaringen ter plaatse. Elk onderdeel van de reis en elk aspect van de dienstverlening moet hieraan bijdragen. De grondige kennis van de gebieden en de landen stelt Avila in staat de allerbeste service te verlenen. ‘Alle medewerkers zijn specialisten op hun gebied’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Cultuur, steden, natuur – zij hebben het zelf beleefd, kennen het en reizen frequent zelf naar alle bestemmingen om verder te ontwikkelen, te verbeteren en te vernieuwen. Directe contacten met landenvertegenwoordigers en ambassades maken schakelen snel mogelijk. Dit alles resulteert in absoluut maatwerk! Kleinschalig, persoonlijk en uniek. Precies wat Avila wil uitstralen naar haar klanten en zichtbaar maakt in haar diensten en de reizen die zij ontwikkelt.’

Klanten komen uit Nederland en België. De Belgische markt is zelfs zo in ontwikkeling dat Avila overweegt in dat land een eigen vestiging te openen. Op twee locaties in Zuid-Amerika zijn al eigen vestigingen geopend. Dit om de dienstverlening steeds verder te professionaliseren en (beheerst) te kunnen blijven groeien. Uiteindelijk wil Avila Reizen – dat is haar ambitie op langere termijn – een allround specialist worden waarbij niet het land of de bestemming, maar de ultieme beleving voor de reiziger leidend blijft.

‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper in haar wereld. Zonder meer de terechte branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.avilareizen.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Avila Reizen winnaar 2016 in Reisorganisatiebranche '
Lees ook