Avondvullende show rondom privacy confronteert en vermaakt


Privacy is superactueel en raakt iedereen, maar veel mensen denken: het gaat niet over mij

AMERSFOORT, 20170824 -- Op vrijdagavond 15 september om 20:30 uur organiseert 33Toeren in de Prodentfabriek in Amersfoort het Burst Your Bubble Festival, een avondvullende show met muziek, moderne dans, journalistiek, kunst en filosofie rondom het spannende thema privacy.

“Privacy is een superactueel onderwerp en het raakt iedereen”, zegt de organisatie. “Maar ondanks alle aandacht voor privacy in talkshows, in boeken en op krantenpagina’s lijken veel mensen te denken: harstikke interessant allemaal, maar dat gaat niet over mij. Wie na 15 september nog denkt anoniem door de wereld te kunnen reizen, heeft tijdens Burst Your Bubble enorm zitten slapen.”

alle zintuigen
In het programma is ruimte voor actuele talks en interviews, muziek, moderne dans en kunst. De organisatie wil het thema via alle zintuigen bij bezoekers laten binnenkomen.

een beetje spannend
Onder meer journalist Maurits Martijn van De Correspondent – tevens schrijver van Je hebt wél iets te verbergen en filosofe Ivana Ivkovic geven acte de présence. Er is livemuziek van Mevrouw Tamara, bekend van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, en performance-kunstenaar Jacco Borggreve verdiept het thema met een spannende show over zijn privacyloze leven. Danser Gil the Grid, halvefinalist van Holland’s Got Talent 2017, maakt met een moderne choreografie een poëtisch statement. De avond sluit af met een privacy-overstijgende afterparty onder leiding van DJ MaXerati. Ook belooft de organisatie een aantal surprise acts. “We gaan natuurlijk niet vertellen wat we van plan zijn, maar het wordt wel echt een beetje spannend.”

innovatieve evenementen
Organisator van Burst Your Bubble is de Amersfoortse Stichting 33Toeren. Onder de paraplu van deze stichting worden innovatieve evenementen op het snijvlak van journalistiek, kunst en cultuur georganiseerd. In 2016 debuteerde 33Toeren met het succesvolle Festival of Nine Columns & Carols. De stichting wordt financieel ondersteund door de Gemeente Amersfoort, de Provincie Utrecht en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Makers van de evenementen zijn journalistiek bureau Vakmaten Schrijvers, ontwerpbureau Studio GK15 en conceptontwikkelaar De Trawant. Mediabedrijf Dag6 ondersteunt het initiatief als mediapartner.

aanmelden
Entreekaarten kosten 25,00 euro (17,50 voor studenten). Aanmelden kan via www.drieendertigtoeren.nl en http://www.ticketjames.com/nl/tickets/977-burst-your-bubble/bestel.

Avondvullende show rondom privacy confronteert en vermaakt


Deel: ' Avondvullende show rondom privacy confronteert en vermaakt '
Lees ook