Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 27-08-2012

AVRO OPSPORING VERZOCHT DINSDAG 28 AUGUSTUS

Morgenavond zendt de AVRO Opsporing Verzocht om 21.30 uur uit. In deze uitzending op Nederland 1 besteden AVRO-presentatoren Frits Sissing en Anniko van Santen, onder voorbehoud van wijzigingen, aandacht aan onderstaande onderwerpen:

Amersfoort: Gewapende overval woning
Maandag 17 oktober 2011 wordt, rond het middaguur, een woning overvallen in Amersfoort Vathorst. Op dat moment zijn in het huis de 27-jarige bewoonster, haar zus en haar twee jonge kinderen. De daders vragen de bewoonster, onder bedreiging van een vuurwapen, continu om geld. De daders geloven de vrouw niet als zij zegt dat er niets te halen valt. Uiteindelijk vertrekken ze met niets meer dan een huistelefoon.

Bunde: Gewapende overval C1000 supermarkt
In de vroege ochtend van zaterdag 23 juni wordt in het Zuid-Limburgse Bunde een C1000 supermarkt door vier daders op twee scooters overvallen. De daders hebben messen, een stroomstootwapen en een mokerhamer bij zich. De overval duurt nog geen 3 minuten en de daders nemen geld mee in kassalades.

Rijswijk: Gewapende overval in villa 67-jarige ondernemer Wim Zegwaard aan het Haantje In de avond en nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 maart worden een man en vrouw overvallen in hun villa in Rijswijk. Beiden worden door twee daders vastgebonden en twee uur lang bedreigd. De daders gaan er vandoor met een grote som geld en vele exclusieve horloges.

Opsporing Verzocht, dinsdag 28 augustus om 21.30 uur bij de AVRO op Nederland 1.

Opsporing Verzocht wordt woensdag 29 augustus om 13.20 uur herhaald op Nederland 2. ---


Noot voor redacties

Deel: ' Avro opsporing verzocht dinsdag 28 augustus '


Lees ook