Bartiméus


Media Doorn en omgeving
T.a.v. redactie

AXA-medewerkers steken handen uit de mouwen bij Bartiméus

DOORN/UTRECHT - Na het succes van vorig jaar zetten ook dit jaar medewerkers van verzekeringsmaatschappij AXA zich in op 14 september en 15 september 2001 bij Bartiméus in Doorn. Ze werken samen met de visueel-en-verstandelijk gehandicapte cliënten van Bartiméus op de boerderij, maken tuinen winterklaar, repareren tandems, verzorgen een barbecue etc. De medewerkers van AXA doen dat op basis van vrijwilligheid gedeeltelijk in hun eigen tijd.

Binnen Bartiméus wordt vol verwachting uitgekeken naar de AXA-dagen. Altijd zijn er klussen die vragen om aanpak, waarvoor in de dagelijkse praktijk geen tijd is. AXA medewerkers zetten zich over de hele wereld in voor mensen die dat goed kunnen gebruiken. Onder het motto 'AXA Atout Coeur' (AXA Harten Troef) geeft verzekeraar AXA haar medewerkers de gelegenheid te werken samen met de visueel-en-verstandelijk gehandicapte cliënten van Bartiméus. Op zaterdag 15 september a.s. komen de AXA medewerkers zelfs in hun vrije tijd samen met familieleden terug om het karwei af te maken.

Heel toevallig valt de AXA-dag dit jaar samen met de internationale dag van vrijwilligers op 15 september a.s. Het jaar 2001 is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Internationaal Jaar van Vrijwilligers. Iedere vrijwilliger, wat hij of zij ook doet, doet fantastisch werk! Dat is duidelijk. Maar eigenlijk zouden veel meer mensen als vrijwilliger hun steentje kunnen bijdragen.

Wilt u graag iets voor een ander betekenen die dat ook op prijs stelt, dan nodigen wij u uit nader kennis te komen maken met het vrijwilligerswerk van Bartiméushage. Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot de coördinator Vrijwilligerswerk, Annemarie ter Kuile, telefoon (0343) 526710 of Vrijwilligerswerk van Bartiméushage, Postbus 87, 3940 AB Doorn.

Deel: ' AXA-medewerkers steken handen uit de mouwen bij Bartiméus '
Lees ook