AXEZ ICT Solutions winnaar 2016 in ICT-oplossingenbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160303 -- AXEZ ICT Solutions BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de ICT-oplossingenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. ‘AXEZ weet haar enorme kennis op het gebied van ICT-projecten en -oplossingen uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

In de wereld van digitale informatie zorgt AXEZ ICT Solutions BV voor beschikbaarheid. Data Availability voor iedereen, overal en altijd. Met duurzame systemen, die waardevolle informatie met grote zorg behandelen.  Door haar focus op en specialisatie in de hard- en software van Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft de organisatie een sterke positie kunnen verwerven, zowel bij HPE als in de markt. De kern van de dienstverlening is gericht op dataopslag, -beheer en -veiligheid. De doelgroep wordt gevormd door het MKB+.  AXEZ,  gevestigd in Rijswijk, telt circa 19 medewerkers en is in heel Nederland actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in AXEZ ICT Solutions BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij AXEZ, want zij is continu doende haar diensten en producten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van de klant.’

HPE-partner van het jaar

Door de marktspecialisatie van HPE en de flexibiliteit en kennis van AXEZ is een ideale combinatie ontstaan om in gezamenlijke projecten klanten compleet van dienst te kunnen zijn. ‘De wijze van dienstverlening in combinatie met haar specialisme maakt AXEZ zeer aantrekkelijk voor opdrachtgevers. USP’s zijn de grote kennis en ervaring van alle medewerkers, maar ook de projectaanpak, die zeer zorgvuldig start met het verkrijgen van een helder en transparant beeld van wat de klant nu echt wil en nodig heeft. Niet voor niets is AXEZ in 2015 HP Coverged Infrastucture Partner van het jaar geworden’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Uniek aan haar propositie is dat AXEZ projecten volledig fixed price aanbied. Dit houdt in dat er samen met de  klant een duidelijke eisenlijst wordt samengesteld, waarop het ontwerp van de nieuwe omgeving wordt gebaseerd. Wanneer na implementatie van de nieuwe omgeving deze volledig voldoet aan de gestelde eisen, wordt deze opgeleverd aan de klant en de eindfactuur verzonden. Dit wekt een enorm vertrouwen bij de opdrachtgever. Deze projectaanpak geeft de klant namelijk vooraf duidelijkheid en zekerheid over de doorlooptijd van het project en de bijbehorende investeringskosten. Het is nog nooit voorgekomen dat een klant achteraf ontevreden was; de factuur wordt tot nu toe altijd keurig voldaan.

‘AXEZ is nog jong, maar heeft zich in korte tijd bewezen. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze onderneming een topper in haar wereld. Absoluut de terechte branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie

Meer informatie: www.axez.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' AXEZ ICT Solutions winnaar 2016 in ICT-oplossingenbranche '
Lees ook