Axxi Auto BV winnaar 2015 in autobedrijvenbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20150917 -- Axxi Auto BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de autobedrijvenbranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend autobedrijf met een sterke positionering en uitstekende reputatie. ‘Axxi Auto wordt – regionaal – als een van de opvallendste bedrijven in de branche gezien en weet haar grote kennis van auto’s uitstekend te combineren met een klant- en service¬gerichte aanpak, waardoor zij hoog scoort op klanttevredenheid.’

Axxi Auto BV (1992) is specialist in de autobranche in de ruimste zin van het woord, dus de handel in gebruikte auto’s (met BOVAG-garantie) en onderhoud en reparaties aan alle merken auto’s, aangevuld met een eigen autoverhuurservice en wasstraat. Axxi Auto heeft het allemaal onder één dak. Het autobedrijf is gevestigd in Dirksland (Goeree-Overflakkee) en opereert vooral regionaal.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Axxi Auto BV een van de meest spraakmakende autobedrijven en een vooruitstrevende onderneming die in de toekomst nog veel successen gaat behalen.

Kwaliteit en service

De jury prijst met name  de geboden kwaliteit en service, want dat zijn de twee bepalende factoren waarom klanten bij Axxi terugkomen. ‘Men biedt een breed scala aan diensten, zoals verkoop, inkoop, onderhoud, reparatie, schadeherstel, APK, bandenservice – inclusief opslag van winter- en zomerbanden –, aircoservice, autoruitservice en ga zo maar door. Ook wordt vervangend vervoer en haal- en brengservice aangeboden. Het past volkomen in de wens van Axxi Auto om de klant te ontzorgen, en het hem zo gemakkelijk mogelijk te maken. Niet voor niets scoort zij een rapportcijfer 8,8 voor tevredenheid op de website van de BOVAG! 99 procent van de klanten beveelt Axxi Auto aan’, aldus Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Axxi heeft continu circa 100 gebruikte auto’s te koop en beschikt over een moderne, goed geoutilleerde werkplaats en ervaren, allround monteurs die in staat zijn elke auto op vakkundige wijze te onderhouden en/of repareren. Axxi is Bosch Car Service gecertificeerd. Daarnaast heeft zij de status van erkend onderhoudsbedrijf voor alle leasemaatschappijen. De Nominatiecommissie is van mening dat Axxi Auto BV op basis van deze gronden uitgeroepen kan worden als winnaar/vertegenwoordiger in de autobedrijvenbranche en tevens in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Succes Award 2015.

Meer informatie: https://www.axxiauto.nl/ 

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

 De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

 De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur. 


Deel: ' Axxi Auto BV winnaar 2015 in autobedrijvenbranche '
Lees ook