AZA zoekt per 01-01-2016 50 nieuwe huishoudelijk medewerkers Bergen NH


BERGEN NH, 20151009 -- Altijd Zorg Aanwezig (AZA BV) heeft bij een recente aanbesteding de schoonmaakondersteuning (de oude huishoudelijke hulp 1) voor alle cliënten in de gemeente Bergen NH vanaf 1 januari 2016 toegewezen gekregen. Het gaat daarbij naar verwachting om 400 tot 500 cliënten. Om dit in te kunnen vullen zoekt AZA een grote groep nieuwe medewerkers.

De BUCH-gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo hebben besloten om vanaf 1 januari 2016 huishoudelijke hulp 1 om te zetten naar een wijkgerichte algemene voorziening schoonmaakondersteuning. Cliënten kunnen zich vanaf dat moment rechtstreeks bij de geselecteerde zorgaanbieder melden die daarbij een lichte toelatingstoets uitvoert waarna de cliënt recht heeft op maximaal 2 uur schoonmaakondersteuning per week met een bijdrage in de kosten van de gemeente en een eigen bijdrage die aan de zorgaanbieder wordt betaald. Om deze schoonmaakondersteuning zo efficiënt mogelijk te organiseren en zo dicht mogelijk bij de burgers is ervoor gekozen per wijk één zorgaanbieder toe te wijzen voor alle cliënten in die wijk. Na de aanbesteding daarvoor zijn aan AZA alle wijken in de gemeente Bergen NH toegewezen.

De schoonmaakondersteuning voor de cliënten in Bergen zal AZA uitvoeren met huidige medewerkers en met een grote groep (voor AZA) nieuwe medewerkers. Een deel daarvan zal zo mogelijk overkomen van zorgaanbieders die na 1 januari geen huishoudelijke hulp 1 meer leveren in Bergen. AZA heeft als maatschappelijke doelstelling ervoor te zorgen dat ook mensen zonder werk een kans krijgen om weer aan de slag te gaan. Vandaar dat AZA ernaar streeft om zo’n 50 medewerkers in Bergen of daar net buiten nieuw te werven. Geïnteresseerden kunnen (in eerste instantie) tot en met 31 oktober via de website van AZA solliciteren. In de week van 2 november worden 2 selectiedagen georganiseerd in Bergen. Tijdens deze 2 dagen kunnen op papier geselecteerde kandidaten zich in een speed date van 15 minuten voorstellen aan onze directeur zorg Carolien Struik. Sollicitanten die zich hier positief  onderscheiden komen in aanmerking voor een baan vanaf 1 januari.  

Solliciteren kan via: https://www.altijdzorgaanwezig.nl/baan-huishoudelijke-hulp-thuiszorg-AZA/

[logo AZA] Wie is Altijd Zorg Aanwezig (AZA)?
Altijd Zorg Aanwezig (AZA) is een nog jonge en kleinschalige gespecialiseerde thuiszorg organisatie uit Alkmaar die zich richt op mensen met een psychiatrische problematiek, mensen met een handicap/beperking en chronisch zieken. AZA levert Hulp bij het Huishouden en Begeleiding in 28 gemeenten in Noord-Holland (boven het IJ) vanuit vestigingen in Alkmaar, Den Helder, Hoorn en Purmerend. AZA is op 1 januari 2013 gestart met het leveren van Hulp bij het Huishouden en heeft op dit moment zo'n 1000 cliënten en ruim 200 medewerkers.  

Zie het persbericht in pdf-formaat.

Deel: ' AZA zoekt vijftig nieuwe huishoudelijk medewerkers in Bergen NH '
Lees ook