B-CIS BV winnaar 2015 in Grondwerkenbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160119 -- B-CIS BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Grondwerkenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een vooraanstaande onderneming met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘B-CIS BV weet haar enorme kennis en ervaring op het gebied van grondstoffen en bouwmaterialen voor de wegenbouw uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Grondstoffen hergebruiken en bewerken tot een op de specifieke situatie toegesneden ondergrond die in de wegenbouw gebruikt kan worden. Dat is de core business van B-CIS BV (officiële naam: Brabant-Creative Infra Solutions BV), opgericht in 2010 en gevestigd in Zaltbommel. De term wegenbouw dient hier ruim geïnterpreteerd te worden en omvat ook grote terreinen die verhard moeten worden, platforms, landingsbanen, bedrijfsvloeren binnen en buiten, enzovoort. De onderneming ontwikkelt, vervaardigt en levert producten voor een breed scala aan verhardingsconcepten waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. B-CIS is in heel Nederland actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in B-CIS een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij B-CIS, want zij is continu bezig haar producten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van haar klanten. Altijd is men op zoek naar nieuwe en nog betere recepturen voor haar bouwstoffen. Vaak ook samen met opdrachtgevers die voor specifieke toepassingen en bedrijfsgebonden situaties naar oplossingen zoeken.’

Vraaggerichte werkwijze

De jury prijst met name haar markt- en toepassingsgerichte werkwijze. ‘B-CIS heeft de kennis om vraaggericht diverse soorten en variëteiten grondstoffen dusdanig te combineren en te bewerken, dat het eindresultaat de gewenste en voor de toepassing noodzakelijke fundering vormt. Het materiaal – het immobilisaat – wordt altijd als fundering gebruikt waaroverheen een toplaag komt, bijvoorbeeld asfalt of klinkers. B-CIS is in staat om, daar waar geen verzakkingen, vervormingen of scheuren mogen optreden, de allerhoogste druksterktes te realiseren’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Succesfactoren zijn voor B-CIS vooral vakkennis en -kunde, vertrouwen, logistiek, betrouwbaarheid, volume, kennis van wet- en regelgeving en innovatie. Plus de opdrachtgever laten meedenken en keuzes bieden. De onderneming valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie die zij in de branche heeft. ‘In een markt die continu in beweging is, weet B-CIS uitstekend te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en is zij haar concurrenten vaak een slag voor. De onderneming is in de afgelopen vijf jaar met 500% gegroeid en heeft afgelopen jaar een verwerkt volume gerealiseerd van bijna 300.000 ton. Hiermee is zij vele malen groter dan de andere in deze branche. B-CIS is op haar terrein de absolute topspeler in Nederland, met unieke oplossingen. Een mooi bedrijf en een terechte branchewinnaar.’

Meer informatie: https://www.b-cis.nl/ 

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

 De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' B-CIS BV winnaar 2015 in Grondwerkenbranche '
Lees ook