27/09/2001 Baan benoemt Rob Kool tot Manager Professional Services


Baan Benelux, wereldwijde leverancier van B2B collaborative commerce oplossingen (ERP, SCM, CRM en e-business), heeft Rob Kool (45) benoemd tot Manager Professional Services. Vóór zijn benoeming bij Baan Benelux was Kool als Unit Manager Consultancy Services werkzaam bij CSC Computer Sciences Nederland, waar hij de verantwoordelijkheid had over zestig consultants en projectleiders.

Als Manager Professional Services geeft Kool bij Baan leiding aan negentig medewerkers, die - in zowel technologisch als bedrijfskundig opzicht - zijn gespecialiseerd in consultancy, implementatie en training ten aanzien van de automatisering van complexe bedrijfsprocessen. Kool's belangrijkste taak is het verder uitbouwen van de afdeling Professional Services en het verstevigen van de positie van Baan Professional Services in de consultancymarkt.

In de visie van Baan vormt strategische advisering en ondersteuning een onmisbaar element in de automatisering van complexe bedrijfsprocessen. De consultants binnen Baan beschikken dan ook over een terdege kennis van zowel de bedrijfskundige als de technologische aspecten van de automatisering van complexe bedrijfsprocessen. Deze kennis gaat gepaard met ruime praktijkervaring die de consultants hebben opgebouwd bij wereldwijd opererende ondernemingen in uiteenlopende branches. Daarnaast investeert Baan op continue basis in training en opleiding van haar consultants in de nieuwste ontwikkelingen en technologieën.

Ter ondersteuning van de afdeling Professional Services werkt Baan nauw samen met gerenommeerde consultancyorganisaties die consultancydiensten leveren voor specifieke branches, waaronder telecommunicatie, bouw en installatie, transport en logistiek, luchtvaart en defensie, procesindustrie en high tech electronics.

Over Baan
Baan helpt bedrijven hun concurrentievoorsprong te behouden in de netwerkeconomie, waarin informatie, integratie en samenwerking kritische succesfactoren zijn. Met de krachtige, op internet gebaseerde iBaan-oplossingen ondersteunt Baan productiebedrijven die hun complexe bedrijfsprocessen willen integreren, nauwer met klanten en partners willen samenwerken, hun medewerkers willen voorzien van de noodzakelijke voorraadinformatie en 'build-to-order'-data voor de werkvloer. Baan-software is actief op meer dan 15.000 locaties wereldwijd. Baan maakt deel uit van de Invensys-divisie Software & Systems, wereldwijd leidend op het gebied van e-business- en

Deel: ' Baan benoemt Rob Kool tot Manager Professional Services '
Lees ook