Ingezonden persbericht


BackupAgent wint ondernemersprijs 'Meest Klantgerichte Ondernemer'

Den Haag / Delft, 29 november 2006 - BackupAgent BV, de innovatieve leverancier van online backup software en services uit Delft, is gekozen tot 'Meest Klantgerichte Ondernemer 2007'. Deze prestigieuze prijs is onderdeel van de jaarlijkse uitreiking van de Ondernemersprijs Haaglanden.

De Ondernemersprijs is 'de beloning voor excellent ondernemersschap'. Het was de 11e keer dat de Ondernemersprijs werd uitgereikt. Dinsdag 28 november vond op de Haagse Hogeschool de 'Dag voor de Ondernemer' plaats. Als afsluiting van de dag werden de Ondernemersprijzen in verschillende categorieën uitgereikt. Op basis van diverse criteria waren verschillende ondernemers in de regio Haaglanden genomineerd. In de categorie 'Meest Klantgerichte Ondernemer' was het BackupAgent BV die de prijs in de wacht sleepte.

Robbert van Geldrop, één van de oprichters en algemeen directeur van BackupAgent BV: "Ik ben ontzettend trots op deze prijs. We luisteren erg goed naar wat er speelt in de markt en ons team werkt erg hard om onze klanten tevreden te stellen. Deze prijs is een bevestiging dat we de goede weg zijn ingeslagen, en is een stimulans om de komende tijd nóg harder aan de slag te gaan".

Dick van der Toorn Vrijthoff, jurylid van de Ondernemersprijs Haaglanden 2007 en tevens voorzitter MKB-Randstad-West, sprak lovende woorden: "Het is BackupAgent BV gelukt om software te maken zodat ondernemers op een betrouwbare manier backups kunnen maken. BackupAgent heeft hierbij ingespeeld op de groeiende behoefte in de markt, en is daarom een terechte winnaar van deze prijs".

Einde persbericht

Over BackupAgent BV
BackupAgent BV (www.backupagent.com) is een innovatieve, Europese speler met een online backupoplossing 'BackupAgent Server 2006'. De oplossing is in 2003 geïntroduceerd, en stelt ISPs, Hosting partijen en OEMs in staat een eigen online backup dienst in te richten, onder eigen naam en merk. De oplossing wordt inmiddels door heel aangeboden door de SURFnet, InterNLnet, Priority Telecom, Paradigit en verschillende Europese spelers. BackupAgent werkt met strategische partners als de Technische Universiteit Delft om een optimale dienstverlening te kunnen bieden. De belangrijkste eigenschappen van de backupoplossing is de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid voor de eindgebruiker en het eenvoudige klantbeheer voor de partner van BackupAgent. BackupAgent is gevestigd in Delft en heeft 12 medewerkers.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Roland Sars
Commercieel directeur BackupAgent BV
e.: roland@backupagent.com
t.: 015-2574700


---- --

Deel: ' BackupAgent wint ondernemersprijs 'Meest Klantgerichte Ondernemer' '


Lees ook