Ingezonden persbericht


Persbericht

Rotterdam, 20 september '05

Bagels & Beans & Books aan de Rotterdamse Lijnbaan

Rotterdam - Bagels & Beans opent 20 september een nieuwe vestiging in de befaamde boekhandel Donner, de grootste boekhandel van de Benelux. Op de vijfde verdieping van het pand aan de Lijnbaan kunnen Rotterdammers terecht in de bijna 200 m2 grote zaak. Echte boffers vinden een plaats op het terras: coffee with a view.

Midden in de hectiek van Manhattan aan de Maas biedt Bagels & Beans een rustpunt waar genoten kan worden van verse koffie met een smakelijke bagel. Niet voor niets wil Bagels & Beans een oase zijn. De kern van Bagels & Beans wordt verwoord in drie termen: producten van topkwaliteit, vriendelijke en persoonlijke bediening en een sfeer van onthaasting.

Eigenaar Laurent Marcel Schandrin heeft er zin in. "Ik verwacht er veel van. Met deze vestiging brengen we twee zaken bij elkaar die helemaal bij elkaar horen: goede boeken en uitstekende koffie. En meer dan dat. Mensen kunnen bij ons genieten van de befaamde bagel in allerlei verschijningsvormen." Voor wie het niet weet: bagels zijn ronde broodjes met een gat in het midden. Niet te verwarren met donuts. Vaak worden de broodjes versierd met een laagje cream cheese en hartig of zoet beleg naar keuze. De broodjes zelf zijn onder meer verkrijgbaar in de smaken sesam, multigraan of naturel. Naast het grote assortiment bagels staat Bagels & Beans ook bekend om de verrukkelijke spetterverse vruchtensappen. De koffie komt van een speciaal geselecteerde plantage in Panama. Er wordt ecologisch geteeld en de medewerkers krijgen een eerlijk loon.

Schandrins plannen met zijn zaak zijn ambitieus. "Donner is een begrip in Rotterdam. Wij willen met Bagels & Beans een zaak van het zelfde niveau neerzetten, waar mensen met veel genoegen naar toe komen. Geen ongemakkelijke stoelen en haastige bediening. Maar tijd voor de klant op een prachtige plek." Meer informatie is te vinden op www.bagelsbeans.nl.

----------

Deel: ' Bagels & Beans & Books aan de Rotterdamse Lijnbaan '
Lees ook