Ingezonden persbericht

Baker Tilly International verstevigt positie in China

Gouda, 15 juli 2010 - Baker Tilly China, onderdeel van het internationale netwerk Baker Tilly International, is gefuseerd met Vocation International CPAs (VICPA), het in omvang negende accountantskantoor in China. De nieuwe combinatie gaat verder onder de naam 'Baker Tilly China'.

'Met de aansluiting van VICPA is ons netwerk nu zeer sterk vertegenwoordigd in China,' zegt Ted Verkade, Bestuurslid van Berk Accountants en Belastingadviseurs, ook aangesloten bij Baker Tilly International, en voorzitter van Baker Tilly International EMEA. 'Hiermee kunnen wij onze internationaal opererende klanten hoogwaardige dienstverlening bieden in alle grote financile centra, inclusief Beijing, Shenzhen, Shanghai en Hunan.'

VICPA heeft 12 vestigingen in China, met in totaal meer dan 1.200 medewerkers. Het klantenbestand omvat beursgenoteerde bedrijven, staatsbedrijven en bedrijven in de private sector. VICPA was voorheen aangesloten bij UHY International.

Over Baker Tilly International

Baker Tilly International is een van de grootste accountancy- en adviesnetwerken ter wereld, met 147 leden in 114 landen. De leden zijn onafhankelijke, zelfstandige bedrijven met als gemeenschappelijk doel exceptionele dienstverlening voor hun klanten.

Over Berk
Berk is sinds de oprichting in 1914 uitgegroeid tot een organisatie met 18 vestigingen, 900 medewerkers en een omzet van 90 miljoen (20099). Het bedrijf behoort tot n van de grotere accountants- en belastingadvieskantoren van Nederland. Naast accountancy en belastingadvies is Berk ook actief op het gebied van bedrijfsjuridisch advies, IT Audit & Risk Management, fusies en overnames en subsidie-audits. Klanten van Berk zijn zowel mkb-bedrijven als grote ondernemingen, non-profit instellingen en de publieke sector. Als lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren gevestigd in 114 landen, biedt Berk deskundige ondersteuning aan haar internationale klanten. Met de sponsoring van de leerstoel Familiebedrijven en Bedrijfsoverdracht op Nyenrode Business Universiteit speelt Berk in op de specifieke vraagstukken binnen het familiebedrijf. Meer informatie: www.berk.nl.

Vestigingen Berk: Almelo, Almere, Amsterdam, Breda, Den Haag, De Meern, Eindhoven, Goes, Gouda (centrale diensten), Kampen, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, 's-Hertogenbosch, Utrecht, Velsen, Zaandam en Zwolle.

Deel: ' Baker Tilly International verstevigt positie in China '


Lees ook