Bakkers Pensioenfonds verlengt contract met Lombard Odier


AMSTERDAM, 20150402 -- Het Bakkers Pensioenfonds, met ruim 170.000 actieve en inactieve deelnemers en een belegd vermogen van bijna 4 miljard euro, selecteerde in 2010 Lombard Odier als fiduciair manager. Deze samenwerking is de afgelopen 5 jaar succesvol gebleken en het bestuur van het Pensioenfonds heeft het contract met Lombard Odier verlengd.

Jacques van de Vall en Leo van Beekum, respectievelijk werkgevers- en werknemersvoorzitter van het Pensioenfonds, zeggen hierover; “Wij zijn zeer tevreden over de prestaties van Lombard Odier. De voor ons op maat gesneden dienstverlening wordt ons al jaren geboden met enthousiasme en persoonlijke aandacht. Dit heeft zich bovendien vertaald in uitstekende resultaten. Lombard Odier beschikt over specialistische kennis en ervaring, een proactieve houding en een sterke Nederlandse vertegenwoordiging. Innovatie staat centraal bij Lombard Odier; haar balansoplossingen op het gebied van risicomanagement zijn onovertroffen.”

Lodewijk van Pol, verantwoordelijk voor fiduciair management in Nederland bij Lombard Odier, zegt; “Lombard Odier is zeer toegewijd naar de Nederlandse markt en fiduciair management. Het Bakkers Pensioenfonds is een zeer belangrijke en gewaardeerde klant en wij zijn zeer verheugd dat het gestelde vertrouwen in Lombard Odier bestendigd wordt. Wij zullen ons volledig blijven inzetten voor een persoonlijke en kosten efficiënte dienstverlening, zodat het Pensioenfonds tevreden blijft en in control is.“


Deel: ' Bakkers Pensioenfonds verlengt contract met Lombard Odier '
Lees ook