PERSBERICHT

Baldie.nl geeft nu ook radardetectoren weg

Ondanks alle felle reacties van ondermeer de Socialistische Partij gaat Baldie.nl gewoon door met de stickeractie. Om de actie extra kracht bij te zetten geeft Baldie.nl vanaf vrijdagavond ook radardetectoren weg. Iedere 1000-ste aanvrager van de Baldie-sticker ontvangt tevens een gratis radardetector. Baldie.nl wil met deze actie het aantal deelnemers wat een sticker aanvraagt verhogen.

Baldie.nl vind de reactie van de SP geheel overtrokken: "Als de SP denkt dat mensen met een sticker harder gaan rijden, slaan ze de plank volledig mis. Automobilisten die gedurende de actiemaand Februari te hard gaan rijden lopen immers een grote kans op meer dan één boete, waar ze overigens later pas achterkomen. Men weet meestal niet of men geflitst is, daar komt men pas achter als de bekeuring binnenkomt. Baldie.nl betaalt één boete als pleister op de wond, dus harder rijden is voor een deelnemer een te groot risico".

Tevens houdt Baldie.nl op de website een enquête onder haar bezoekers om de mening van het Nederlandse publiek aangaande deze actie te peilen.

Voor meer informatie verwijst Baldie naar haar website www.baldie.nl of

telefoonnummer: 023-5327870 (vragen naar Stephan).

Stephan
www.baldie.nl
tel: 023-5327870

Deel: ' Baldie.nl geeft nu ook radardetectoren weg '
Lees ook