Gemeente Vlaardingen


13-02-2003

Balie parkeervergunningen verhuist van Hoflaan naar Westnieuwland

Vanaf maandag 17 februari is de balie voor de uitgifte van parkeervergunningen en gehandicaptenparkeerkaarten gevestigd in het gemeentelijk publiekscentrum aan het Westnieuwland 6. In dit publiekscentrum zijn ook burgerzaken en belastingen gehuisvest. De nieuwe balie is voor gehandicapten zeer toegankelijk.

Een parkeervergunning is aan te vragen door in het betaald-parkerengebied geregistreerde personen en bedrijven. Met de gehandicaptenparkeerkaart kan op speciale
gehandicapten-parkeerplaatsen worden geparkeerd. Beide documenten zijn in principe klaar terwijl u wacht, mits alle benodigde documenten (bij bewoners: legitimatiebewijs, kentekenbewijs deel II, eventuele vergunning van de oude auto) worden meegenomen. In een aantal gevallen (bijvoorbeeld als vóór de uitgifte van een gehandicaptenparkeerkaart een keuring is vereist) kan hiervan worden afgeweken.

De balie van parkeervergunningen en gehandicaptenkaarten is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 13.00 uur. Voor meer informatie over parkeervergunningen en gehandicaptenparkeerkaarten kunt u (maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 13.00 uur) bellen met het nummer 010- 248 4740.

Deel: ' Balie parkeervergunningen Vlaardingen verhuist naar Westnieuwland '
Lees ook