Zeedierenpark presenteert vacatures voor seizoen 1999

BANENMARKT DOLFINARIUM HARDERWIJK

Harderwijk, 28 januari 1999 Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseert Dolfinarium Harderwijk een banenmarkt. Zaterdag 6 februari 1999 kunnen alle potentiële gastvrouwen en heren van het Dolfinarium zich laten informeren over de vacatures voor het nieuwe seizoen, dat op 13 februari 1999 weer van start gaat. Het themapark is op zoek naar seizoensmedewerkers (parttime en fulltime), maar ook naar studenten en scholieren die in de vakanties en weekenden kunnen werken.

In restaurant De Parel zullen standjes staan waar de verschillende afdelingen van het Dolfinarium zich presenteren en voorlichting geven over hun werkzaamheden. Hierdoor kunnen belangstellenden een beter beeld krijgen van de vacatures en de organisatie. Op de markt kan iedereen direct een sollicitatieformulier en een informatiepakket mee naar huis nemen. Ook zal er een medewerker van Personeelzaken aanwezig zijn die alle vragen over arbeidsvoorwaarden kan beantwoorden.

Werken bij het Dolfinarium betekent veel afwisseling. Eigenlijk is er voor iedereen die inhoud kan geven aan het begrip gastvrijheid wel een interessante functie. Zo is men op zoek naar medewerkers voor de receptie en het verkopen van entreebewijzen. Ook is er vraag naar mensen voor werkzaamheden op het park, zoals bijvoorbeeld het controleren van entreebewijzen, de begeleiding bij verschillende shows en attracties. Daarnaast heeft het Dolfinarium enkele souvenirswinkels op het park waarvoor nog verkopers gezocht worden. En voor alle horecagelegenheden op het park zijn bedieningsmedewerkers nodig. Dolfinarium Harderwijk is daarom is op zoek naar seizoensmedewerkers (parttime en fulltime), maar ook naar studenten en scholieren vanaf 17 jaar die in de vakanties en weekenden kunnen werken.

De banenmarkt vindt plaats op zaterdag 6 februari 1999 van 11.00 uur tot 15.00 uur in restaurant De Parel op het Dolfinariumpark. Geïnteresseerden die niet in de gelegenheid zijn de markt te bezoeken kunnen een sollicitatieformulier opvragen bij de afdeling Personeel & Organisatie van het Dolfinarium, telefoonnummer 0341 467412.

Deel: ' Banenmarkt Dolfinarium Harderwijk '
Lees ook