Barry van Beem nieuwe topman IPsoft Benelux


AMSTERDAM, 20130813 -- Barry van Beem is vanaf 15 augustus 2013 de nieuwe Managing Director van ICT-dienstverlener IPsoft in de Benelux. Van Beem heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de technologiesector. Hij zal zich gaan concentreren op de verdere uitbouw van IPsoft’s positie in de Benelux en het ontwikkelen van strategische partnerships.

Van Beem stond hiervoor vanaf november 2011 aan het hoofd van de Infrastructuur en Technology Outsourcing organisatie van HP Enterprise Services in Great Western Europe, met activiteiten in 12 Europese landen. Tussen 2008 en 2012 had hij zitting in de hoofddirectie van HP Nederland, waarin hij eindverantwoordelijk was voor het onderdeel Enterprise Services. In die functie gaf hij leiding aan de integratie van EDS International in HP. Voordat hij in oktober 2007 begon bij EDS vervulde Van Beem commerciële en leidinggevende functies bij Accenture en Pink Roccade.

IPsoft is gespecialiseerd in het optimaliseren van IT-infrastructuren door de inzet van zelflerende expertsystemen. IPsoft is ’s werelds grootste zelfstandige Remote Infrastructuur Management organisatie. Het bedrijf biedt managed services én integrated Platform as a Service (iPaaS) diensten aan, met name in de domeinen IT-operations en IT-beheer. De op autonomics gebaseerde technologie maakt het mogelijk om IT en businessprocessen steeds meer te bevrijden van handmatige routinehandelingen. Dit zorgt voor optimale ondersteuning van steeds complexere IT-infrastructuren, structureel lagere kosten en een hogere kwaliteit van dienstverlening.

“We naderen het einde van een tijdperk waarin het verplaatsen van IT-werk naar landen met lagere lonen gezien werd als een reële optie om kosten te besparen. IT-aanbieders moeten inmiddels slimmere manieren zien te vinden om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren”, stelt de nieuwe Managing Director Benelux van IPsoft. “Het gebruik van nieuwe technologische oplossingen om IT-infrastructuren te managen is economisch gezien de enige oplossing die echt hout snijdt. Er zijn echter maar weinig aanbieders, als ze er überhaupt al zijn, die end-to-end automatisering aanbieden met behulp van expertsystemen zoals IPsoft die in huis heeft. Daarom ben ik supergemotiveerd om met het team in de Benelux een dominante positie in onze markt te gaan verwerven met onze oplossing.”

“De IT-outsourcingmarkt is fundamenteel aan het veranderen. Van Beem heeft bewezen de best mogelijke teamprestaties te kunnen realiseren in een omgeving waar innovatie en partnerships allesbepalend zijn. Ik ben er daarom van overtuigd dat hij de juiste man is om in de Benelux onze go-to-market strategie te implementeren, in het vooruitzicht van exponentiële groei in deze regio,” aldus Chetan Dube, CEO van IPsoft.

Over IPsoft
IPsoft (www.ipsoft.com) is een wereldwijd opererend managed services bedrijf dat op autonomics gebaseerde diensten aanbiedt. De onderneming heeft als missie om de wereld vooruit te helpen met intelligente expertsystemen. Daartoe exploiteert IPsoft zelflerende, zelfhelende, cognitieve systemen voor IT-infrastructuren, cloud-orkestratie, fraudepreventie en automatisering van bedrijfsprocessen. De unieke propositie van het gebruik van autonomics stelt klanten in staat technologie effectief te managen, vermindert de kans op menselijke fouten, en resulteert in hogere beschikbaarheid. Met een hoofdkantoor in New York City, beschikt IPsoft over bedrijfsactiviteiten in tien verschillende landen verspreid over Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific die samen ondersteuning bieden aan zakelijke klanten, dienstverleners en telecommunicatiebedrijven. Het hoofdkantoor van IPsoft in Nederland bevindt zich in Amsterdam.


Deel: ' Barry van Beem nieuwe topman IPsoft Benelux '
Lees ook