Casema

BBC 3 opnieuw in radiopakket

Met ingang van 30 maart is de klassieke Engelse zender BBC 3 op advies van de programmaraden terug op de kabel in Leiden en omstreken en de Bollenstreek. Dit is het gevolg van de samenwerking tussen Concertradio en Classic FM waardoor er een plaats is vrijgekomen op de kabel. BBC 3 is te vinden op de frequentie 107,5 MHz. in Stereo.

Wijziging radiopakket Gorinchem e.o.

Met ingang van 31 maart is de zender Arrow Classic Rock Radio toegevoegd aan het radiopakket in Gorinchem en omstreken. Dit is het gevolg van de samenwerking tussen Concert Radio en Classic FM waardoor er een plaats is vrijgekomen op de kabel. Arrow Classic Rock Radio is te vinden op de frequentie 100,4 MHz. in Stereo.

Wijziging radiopakket Oosterhout, Geertruidenberg en Raamsdonkveer

Met ingang van 31 maart is Classic FM toegevoegd aan het radiopakket van Oosterhout, Geertruidenberg en Raamsdonkveer. Dit is het gevolg van een samenwerking tussen Concert Radio en Classic FM. Concertradio komt hierdoor te vervallen. Daarvoor in de plaats komt Classic FM. De zender is te vinden op de frequentie 102,9 MHz. in stereo.

Wijziging radiopakket Beverwijk, Castricum, Heemskerk en Uitgeest

Met ingang van 30 maart is KINK FM terug gekeerd op de kabel in Beverwijk, Castricum, Heemskerk en Uitgeest. Als gevolg van de samenwerking tussen Concertradio en Classic FM is er één plaats vrijgekomen op de kabel. De Programmaraad IJmond-Noord heeft gekozen voor KINK FM als invulling van deze ruimte. KINK FM is te vinden op de frequentie 102,0 MHz. in Stereo

Wijziging radiopakket Leidschendam, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar

Met ingang van donderdag 6 april 2000 is in Leidschendam, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar de dance zender Slam! Radio (voorheen New Dance Radio) wordt aan het radiopakket toegevoegd. Dit is het gevolg van de samenwerking tussen Concert Radio en Classic FM waardoor er een plaats is vrijgekomen op de kabel. De zender is te vinden op de frequentie 91,9 MHz.

Wijziging radiopakket Den Haag

Met ingang van donderdag 6 april is op advies van de Haagse Programmaraad de klassieke zender VRT Radio 3 aan het radiopakket toegevoegd. Dit is het gevolg van de samenwerking tussen Concert Radio en Classic FM. Hierdoor is er een plaats vrijgekomen op de kabel. De frequentie van deze zender is 91,9 MHz. in stereo.

Deel: ' BBC 3 opnieuw in radiopakket van Casema '
Lees ook