Ingezonden persbericht

Persbericht

Bbeyond, cistron broadband, demon en via networks 'mach 2 partners' bbned

Hoofddorp, - 20 februari 2003 - Amper één jaar na de oprichting van BBned's MACH Partner Programma promoveren de eerste partners naar de 'MACH 2'-status als beloning voor hun continue hoge afzet van DSL-diensten van BBned. BBeyond, Cistron Broadband, Demon en Via Networks, alle service providers, zijn de eerste vier die MACH 2-partner worden. De MACH 2-status geeft de partners privileges zoals toegang tot specialistische trainingen en volumekorting.

BBned zette eind 2001 het MACH Partner Programma op met als doel de wederzijdse samenwerking te verbeteren en gezamenlijke activiteiten op te zetten die de verkoop van breedbanddiensten stimuleert. Voor de partners is de MACH-partnerstatus een garantie voor kwaliteit en snelheid die het BBned-netwerk met zich meebrengt. BBned verkoopt breedbandtoegang en
-diensten aan service providers. Voor BBned is het van belang sterke partners te hebben die de zakelijke en particuliere markt bedienen.

"Wij zijn trots op het feit dat veel van onze partners succesvol zijn. Wij feliciteren BBeyond, Cistron Broadband, Demon en Via Networks met het behalen van de MACH 2-status. Wij verwachten dat er vele zullen volgen in de komende maanden. Onze partners spelen een cruciale rol in ons succes, omdat zij ervoor zorgen dat de kwalitatief hoge BBned-diensten overal in Nederland verkrijgbaar zijn", aldus Hans Rietkerk, directeur van BBned.

Over het MACH Partner Programma
Service providers die deel uitmaken van BBned's MACH Partner Programma, geven hun klanten een kwaliteitsgarantie. Partners zijn te herkennen aan het label 'BBned MACH Partner'. Niet alleen is een klant verzekerd van de snelste DSL-aansluiting volgens http://www.speedtest.nl, maar deze is ook zeker van een hoge mate van expertise op het gebied van DSL. De MACH Partners werken nauw samen met BBned om innovatieve diensten te ontwikkelen.

Het partnerprogramma kent verschillende niveaus. Partners beginnen met de MACH 1-status. Deze geeft de partners onder andere het voordeel van een toegewijde account manager en vermelding op de BBned-website. Een service provider kan de MACH 2 of MACH 3, de hoogste status, verwerven door maandelijks een vastgestelde omzet te halen en hecht samen te werken met BBned. De MACH 2 en 3 status geven partners privileges zoals toegang tot specialistische trainingen en volumekorting. BBned startte het MACH-Partner Programma in november 2001. De naam MACH is gekozen vanwege de betekenis: Mach 1 is de snelheid van het geluid.

Over BBned
BBned (http://www.bbned.nl) is een service provider gespecialiseerd in het leveren van snelle breedband-diensten aan internet service providers, application service providers en telecommunicatiebedrijven in Nederland. Het breedbandnetwerk is gebaseerd op DSL-technologie waarmee koperen telefoonlijnen geschikt worden gemaakt voor ultrasnel dataverkeer. Inmiddels zijn ruim 300 centrales ingericht. Het netwerk van BBned is één van de grootste DSL-netwerken in Nederland en hiermee kan ze ruim 70% van Nederland voorzien van DSL. BBned ontwikkelt zakelijke en particuliere wholesale DSL-oplossingen en biedt haar klanten de mogelijkheid de diensten zelf te activeren en te monitoren via de eigen computer. Afnemers van de diensten van BBned zijn onder andere Cistron, Demon, Via Networks en BBeyond. Telecom Italia is de investeerder achter de DSL-aanbieder waarmee continuïteit voor de klant is gewaarborgd. BBned is opgericht in juli 2000 en gevestigd in Hoofddorp.

# # #

Deel: ' Bbeyond, Cistron Broadband, Demon en Via Networks 'mach 2 partners' .. '
Lees ook