BBL lanceert een nieuwe Home'Bank-dienst : Home'Pay 7 oktober 1999

De BBL heeft onlangs Home'Pay gelanceerd, een veilig en vlot betaalmiddel voor aankopen via Internet.

Iedereen met een Home'Bank-abonnement kan voortaan Home'Pay gebruiken bij aankopen in de internetwinkels waar deze dienst wordt aangeboden, zoals onder meer Frontstage (www.frontstage.be) en Proxis (www.proxis.be) en dit zonder bijkomende installatie.

Alle Home'Bank-abonnees ontvingen via de Home'Bank-mail een bericht over de lancering van Home'Pay en zullen uiteraard langs diezelfde weg op de hoogte gehouden worden wanneer nieuwe virtuele winkels zich dit betaalmiddel toeeigenen.

Deze nieuwe betalingswijze is gratis voor de cliënt en voor de internetwinkel die zich bij deze dienst aansluit.

De manier van werken is erg eenvoudig:

na de producten gekozen te hebben, biedt de cliënt zich aan bij de virtuele kassa en klikt op de icoon "Home'Pay"; de cliënt identificeert zich aan de hand van zijn Home'Bank-identificatiecode; hij kiest de bankrekening, die voor de betaling wordt gebruikt, en krijgt vervolgens een overzicht van de transactie (bedrag, begunstigde, rekening opdrachtgever, ...). Ten slotte bevestigt de cliënt de transactie door middel van zijn Home'Bank-identificatiecode en wordt de betaling on-line uitgevoerd.

De betaling verloopt in alle veiligheid want Home'Pay maakt gebruik van de Home'Bank beveiliging.

BBL heeft in België momenteel meer dan 80.000 cliënten die Home'Bank gebruiken (via Internet) en hoopt de kaap van 100.000 actieve gebruikers te bereiken binnen het jaar.

Zoekwoorden:

Deel: ' BBL lanceert een nieuwe Home'Bank-dienst Home'Pay '
Lees ook