Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

BCC opent vijftigste winkel in Nederland
Aantal winkels BCC verdubbeld in tien jaar

Schiphol-Rijk, 27 november 2008 - Vandaag is de vijftigste winkel van elektronicaconcern BCC geopend. Zutphen is de nieuwste aanwinst van de elektrospecialist in Nederland. BCC is de afgelopen jaren hard gegroeid; in tien jaar tijd is het aantal winkels van BCC verdubbeld. BCC heeft aangekondigd deze groei versneld door te willen zetten en de komende vijf jaar nog eens dertig nieuwe winkels te willen openen.

"BCC wil graag in het hele land een goede dekking hebben. Om onze ambitie waar te maken, zoeken we continue naar nieuwe locaties om onze superstores te vestigen", zo vertelt Peter Brussel, algemeen directeur van BCC. "Het gaat goed met BCC en onze doelstelling is om over vijf jaar de tachtigste superstore te openen. Onze open presentatie, interactiviteit en demonstraties van producten geven de consument de mogelijkheid om een product echt te beleven. Met een inspirerende winkelinrichting en deskundig advies van de winkeladviseurs hopen wij nog meer klanten naar tevredenheid te helpen".

BCC onderscheidt zich niet alleen door lage prijzen en goede service, maar ook door een groen beleid. BCC helpt consumenten om inzicht te krijgen in hun energieverbruik. Daarom geeft BCC consumenten bijvoorbeeld concrete tips in de winkel en online op www.groenestekker.nl om geld te besparen op hun energieverbruik.

---Einde bericht---

Over BCC
BCC is een keten van 50 elektrospeciaalzaken met de laagste prijsgarantie (Every Day Low Pricing) en de beste service (Every Day High Service). De producten die BCC verkoopt bieden veel gemak en plezier, maar ze gebruiken ook schaarse energie en beïnvloeden het klimaat. Daarom heeft BCC de Groene Stekker geïntroduceerd, dit helpt klanten bij het maken van een energiebewuste keuze. BCC is al jaren bezig om zelf milieumaatregelen door te voeren, daarom zijn alle BCC-filialen klimaatneutraal. Kortom, BCC heeft een uitgebreid assortiment, lage prijzen en goede service. Bovendien helpt BCC de consument bij het kiezen van energiezuinige alternatieven.

Voor meer informatie en / of interviewaanvragen neem contact op met:

Edelman, Danielle Friskes / Ellen Bruens
Tel: 020-3010980
E: danielle.friskes@edelman.com
E: ellen.bruens@edelman.com

Deel: ' BCC opent vijftigste winkel in Nederland '
Lees ook