Ingezonden persbericht


Amsterdam, 31 juli 2001

Persbericht

Be Productive speelt nu ook met haar gemaks-services in op de behoefte van particulieren.

Be Productive heeft zich tot voor kort met haar dienstverlening gericht op bedrijven die behoefte hebben aan periodieke en langdurige ondersteuning met convenience services voor hun werknemers, information bookings & referrals en event planning.

"Nu onze services op de bedrijvenmarkt succesvol zijn, zijn wij ons op de consumentenmarkt gaan richten.

Wij zijn voor de consumentenmarkt net zoals voor de bedrijvenmarkt in te schakelen voor alledaagse grote en kleine dingen die in de zakelijke en particuliere sfeer geregeld moeten worden. Zo zorgen wij ervoor dat het was-, strijk-, stomerijgoed opgehaald en terug gebracht wordt. Tevens zorgen wij voor de afspraken voor massage/fysio, carwash (voor de deur), kapper, manicure en pedicure thuis of waar u zich op de afgesproken datum bevindt", aldus Zev Edgar mede-oprichter van Be Productive.

"Noem ons maar uw Personal Assistant, wij zorgen ervoor dat uw boodschappen worden gedaan, uw cadeau's worden gekocht, uw restaurantreserveringen worden gemaakt, dat er iemand bij u thuis is als er iets afgeleverd of gerepareerd moet worden etc.", voegt compagnon Belia van Gelder eraan toe.

"De Be Productive gemaks-services, verricht veel taken waar u normaal gesproken veel tijd aan kwijt bent, wij geven de vrijheid die u verdient", vult Zev Edgar tenslotte aan.

De naamgeving van hun bedrijf moet duidelijk maken dat er op een actieve wijze werk verzet kan worden op iedere dag, iedere week.

Be Productive is te bereiken op telefoonnummer

020 - 644 4401 en te bezoeken op www.beproductive.nl

Einde persbericht

BE PRODUCTIVE
Onstein 134
1082 KM Amsterdam
The Netherlands
Tel: +31 (0)20 - 6444401
Fax: +31 (0)20 - 6444432
www.beproductive.nl

With kind regards,

Zev Edgar
BE PRODUCTIVE
Onstein 134
1082 KM Amsterdam
The Netherlands
Tel: +31 (0)20 - 6444401
Fax: +31 (0)20 - 6444432
www.beproductive.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Be Productive richt zich ook op consumentenmarkt '
Lees ook