Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

BEA Systems breidt infrastructuur voor applicatiebeveiliging uit met overname van CrossLogix

Amstelveen, 11 februari 2003 - BEA Systems, Inc. (Nasdaq: BEAS), leverancier van applicatie-infrastructuursoftware, heeft CrossLogix overgenomen. Het Amerikaanse CrossLogix is een private onderneming gespecialiseerd in infrastructuren voor Enterprise Autorisatie. De acquisitie is in lijn met BEA's strategie om gebruikers die bedrijfsapplicaties bouwen en beheren met het BEA WebLogic Enterprise Platform hoogwaardige beveiliging te bieden. Het overnamebedrag en de voorwaarden zijn niet bekend gemaakt.

BEA Systems
BEA Systems, Inc. (NASDAQ: BEAS) is marktleider in applicatie-infrastructuursoftware. Ruim dertienduizend klanten over de hele wereld gebruiken BEA's bedrijfssoftware, waaronder het merendeel van de Fortune Global 500. BEA en WebLogic behoren tot de betrouwbaarste namen in de markt.

BEA heeft haar hoofdkantoor in San José, Californië en heeft 81 kantoren in 34 landen. In Nederland heeft BEA Systems een vestiging in Amstelveen en in België in Zaventem. Voor meer informatie kunt u de BEA website bezoeken op: http://www.bea.com.

# # #

Meer informatie voor de redactie:

Bertil Snel
BEA Systems
T: 020 2018177
E: snel@bea.com

Monique Potters
Potters PR
T: 0345 501595
M: 06 28 88 96 32
E: monique@potterspr.nl

Deel: ' BEA Systems breidt infrastructuur voor applicatiebeveiliging uit met.. '
Lees ook